6. kolo
05.10.2008 17:00 CET
1 : 0
(1:0)

Reportáž

Deportivo La Coruña - CD Numancia 1:0

Deportivo si postupem v Poháru UEFA zvýšilo sebevědmí, což potvrdil domácí duel s Numancií. Vítězství galicijskému celku zajistil ve 13. minutě Lafita.

Domácí začali dobře a již v páté minutě musel Juan Pablo vytáhnout povedený zákrok proti pokusu Omara Brava. V jedenácté minutě naopak zahrozili hosté, ve vynikající pozici se zjevil Mario, ale svou hlavičku namířil nad. A tak přišel trest. O dvě minuty později zacentroval Sergio a Lafita hlavičkoval přesně - 1:0.

O vyrovnání se snažil Gorka Brit, jeho rána ale skončila nad podobně jako na druhé straně pokus Rikiho. Deportivo bylo v první půli lepším týmem a snažilo se pojistit své vedení. Z dálky pálil nepřesně Sergio, reparát se pak marně snažil složit Riki.

Ve druhé půli to oba celky zkoušely z dálky. Zaujala především dělovka Sergia, která olízla břevno. Hostující střelci neměli správně seřízená mířidla a potvrdila to i 71. minuta, v ní přestřelil Javier Del Pino. O čtyři minuty později se pak v šanci objevil Brit, Aranzubia si ale s jeho střelou poradil.

Numancia nedala branku již 220 minut a i nadále se tabulkou propadá dolů, Depor se posunul na desáté místo.

Autor: Tomáš Pavlík / soccernet.com

Komentáře (3)

Přidat komentář
smazaný uživatel

jojojojojo,forza depor!,jedeeeeeeeeem

Reagovat
smazaný uživatel

jojojojojo,forza depor!,jedeeeeeeeeem

Reagovat
smazaný uživatel

Bol to ťažký týždeň,najskôr Brann Bergen (hrali sme s predĺžením 90min. desiati) a potom Numancia.Som rád,že sme to zvládli.

Reagovat

Sledování komentářů

Chcete-li se rychle dovědět o nových komentářích k tomuto článku, přidejte si jej ke svým sledovaným. Upozornění na nové komentáře pak najdete ve svém osobním boxu Můj EuroFotbal v pravé části hlavičky webu.

Sledovat komentáře mohou pouze registrovaní uživatelé.

Nový komentář

Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní uživatelé. Jste-li již zaregistrován, přihlašte se vyplněním svého loginu a hesla vpravo nahoře na stránce. Nahlásit nelegální obsah můžete zde.

Registrace nového uživatele

Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní uživatelé. Jste-li již zaregistrován, přihlašte se vyplněním svého loginu a hesla vpravo nahoře na stránce.

Registrace nového uživatele