26. kolo
08.03.2009 17:00 CET
2 : 1
(1:1)

Reportáž

CD Numancia - Valencia CF 2:1

Numancie po sedmi prohrách v řadě konečně zvítězila, když si na domácím hřišti poradila s Valencii, která popáté v řadě nevyhrála a v tabulce jí patří až sedmá pozice, domácí se posunuli na předposlední místo.

Valencii se povedl vstup do utkání, v deváté minutě utkání to byl Vicente, jenž nenápadně vystřelil z více než dvaceti metrů, jeho pokus vypadl brankářovi Juanu Pablovi trestuhodně z náručí přímo do branky - 0:1. Valencie se po vstřelení branky uklidnila a vytvořila si další dvě šance v obou případech však jen díky těsným ofsajdům. V další šancí hostů pálil Michel, jeho pokus však tečoval jeden z obránců na roh. Domácím se však ještě do poločasu podařilo vyrovnat, nikým neatakovaný Aranda si ve 41. minutě zpracoval balon v pokutovém území a pěknou ranou k tyči překonal brankáře Cesara Sancheze - 1:1. V závěru prvního poločasu pak měli domácí šanci jít do vedení, výborný zákrok však předvedl proti střele Goirii brankář Cesar Sanchez. V nastaveném čase zahrozili ještě hosté, pokus Michela po rohovém kopu vyhlavičkoval z brankové čáry jeden z domácích obránců.

Oproti prvnímu poločasu vyšel vstup do druhého poločasu lépe domácím, po prapodivném faulu na Arandu odpískal rozhodčí v 52. minutě trestný kop pro domácí z hranice pokutového území, kterým Barkero krásnou ranou o tyč poslal domácí do vedení. V 74. minutě střílel hostující Mata z hranice pokutového území jen těsně vedle pravé tyče domácí branky. O tři minuty později odcetroval Mata z pravé strany na Edua, který však v těžké pozici hlavičkoval jen do náruče Juana Pabla.

Deset minut před koncem zahrozili domácí, po dlouhém pasu Barkera akrobaticky zakončoval střídající Gorka Brit, jehož pokus ale zlikvidoval pozorný Cesar Sanchez. V nastaveném čase měli hosté obrovskou šanci na vyrovaní, když Mata našel v pokutovém území neobsazeného Vicenteho, který levačkou trefil tyč domácí branky. V samém konci ukání pálil Mata z hranice pokutového území metr nad branka Juana Pabla, utkání tedy nakonec skončilo vydřeným vítězstvím domácího celku.

Autor: Milan Kopal

Komentáře (0)

Přidat komentář
zatím zde není žádný komentář

Sledování komentářů

Chcete-li se rychle dovědět o nových komentářích k tomuto článku, přidejte si jej ke svým sledovaným. Upozornění na nové komentáře pak najdete ve svém osobním boxu Můj EuroFotbal v pravé části hlavičky webu.

Sledovat komentáře mohou pouze registrovaní uživatelé.

Nový komentář

Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní uživatelé. Jste-li již zaregistrován, přihlašte se vyplněním svého loginu a hesla vpravo nahoře na stránce. Nahlásit nelegální obsah můžete zde.

Registrace nového uživatele

Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní uživatelé. Jste-li již zaregistrován, přihlašte se vyplněním svého loginu a hesla vpravo nahoře na stránce.

Registrace nového uživatele