14. kolo
07.12.2008 17:00 CET
2 : 1
(1:1)

Reportáž

CD Numancia - UD Almería 2:1

Numancie počtvrté v sezoně vyhrála, když porazila na domácím stadionu Almerii, v tabulce se nováček soutěže posunul ze sestupových pozic na patnácté místo, na čtrnáctou Almerii ztrácí jediný bod.

Do utkání lépe vstoupili hosté, když už ve třinácté minutě překonal brankaře přesnou střelouJuana Pabla Argentiec Esteban Solari. Numancie ale byla lepším mužstvem a bylo otázkou času, kdy vyrovná. Povedlo se to v pětadvacáté minutě, kdy Javier Del Pino využil centru Juana Query a překonal gólmana Diega Alvese. Barkero poté pálil z přímého kopu mimo hostující branku. Na druhé straně hřiště střílel nad branku Juana Pabla Julio Alvarez.

Druhý poločas začal tlakem domácího mužstva, v 53. minutě to byl Asier Goiria, který využil centru Barkera a hlavičkou poslal Numancii do vedení. V 69. minutě uviděl Barkero druhou žlutou kartu za faul na Juanmu Ortize a musel předčasně do sprch. Hostující Guilherme poté zkoušel svoje štěstí z hranice pokutového území, ovšem rána brazilského fotbalisty skončila mimo. A když v závěru utkání Corona nechal vyniknout brankáře Juana Pabla vyhrála Numancie zaslouženě 2:1.

Autor: Milan Kopal

Komentáře (0)

Přidat komentář
zatím zde není žádný komentář

Sledování komentářů

Chcete-li se rychle dovědět o nových komentářích k tomuto článku, přidejte si jej ke svým sledovaným. Upozornění na nové komentáře pak najdete ve svém osobním boxu Můj EuroFotbal v pravé části hlavičky webu.

Sledovat komentáře mohou pouze registrovaní uživatelé.

Nový komentář

Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní uživatelé. Jste-li již zaregistrován, přihlašte se vyplněním svého loginu a hesla vpravo nahoře na stránce. Nahlásit nelegální obsah můžete zde.

Registrace nového uživatele

Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní uživatelé. Jste-li již zaregistrován, přihlašte se vyplněním svého loginu a hesla vpravo nahoře na stránce.

Registrace nového uživatele