16. kolo
21.12.2008 17:00 CET
4 : 3
(1:1)

Reportáž

CD Numancia - Real Valladolid 4:3

Gólovou přestřelku viděli diváci v Numancii v utkání s Valladolidem. Hosté už vedli o dvě branky, drtivým závěrem ale domácí strhli výhru na svou stranu.

Numancia totiž dala tři góly v závěrečných pěti minutách. Skóre otočili střídající útočníci Aranda a Brit. Zápas začal ve vysokém tempu, lepším týmem byl Valladolid. Zahrával několik rohů, jeho hráči se dokázali uvolnit, ale do výraznější šance se nedostali. Do vedení šla ale ve 13.minutě Numancia. Del Pino pronikl po straně a jeho přihrávku zužitkoval volejem Barkero. Valladolid málem hned srovnal, ale Jonathan Sesma trefil jen břevno, úspěšnější byl až v 35. minutě po centru Leona Goitom.

I do druhé půle vstoupili lépe hosté a kouč Mendilibar mohl brzo oslavovat, když se střelou o tyč trefil Dorado a Valladolid vedl 2:1. Zakončení předcházel roh Leona. A když další branku přidal opět Henok Goitom, zdálo se být rozhodnuto. Ale Numancia předvedla úžasný finiš. V 85.minutě se nejprve uvolnil na levé straně Del Pino a snížil. Kouč Sergio Kresič zatroubil do útoku a spolupráce dvou střídajících útočníků přinesla vyrovnání. Centr Brita využil v 88.minutě hlavičkující Aranda. Po trestném kopu Barkera pak využil špatného bránění hostí Brit a získal pro Numancii veledůležité body.

Autor: Radek Nosil / www.sportinglife.com

Komentáře (0)

Přidat komentář
zatím zde není žádný komentář

Sledování komentářů

Chcete-li se rychle dovědět o nových komentářích k tomuto článku, přidejte si jej ke svým sledovaným. Upozornění na nové komentáře pak najdete ve svém osobním boxu Můj EuroFotbal v pravé části hlavičky webu.

Sledovat komentáře mohou pouze registrovaní uživatelé.

Nový komentář

Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní uživatelé. Jste-li již zaregistrován, přihlašte se vyplněním svého loginu a hesla vpravo nahoře na stránce. Nahlásit nelegální obsah můžete zde.

Registrace nového uživatele

Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní uživatelé. Jste-li již zaregistrován, přihlašte se vyplněním svého loginu a hesla vpravo nahoře na stránce.

Registrace nového uživatele