8. kolo
26.10.2008 17:00 CET
2 : 1
(1:0)

Reportáž

CD Numancia - Racing Santander 2:1

Na Estadio Los Pajaritos hostila Numancia Santander a díky gólu v nastaveném čase ho dokázala porazit.

Hosté nastoupili oslabeni, v základní sestavě chyběli Garay, Munitis a Tchité, Pereiru tak v útoku doplnil Juanjo, domácím zase chyběl forward Brit.

Santander začal aktivním fotbalem, ale první šanci měla Numancia. Z pravé strany centroval Mario, ale Antonův pokus Toňo chytil. Na druhé straně hlavičkoval nad branku Juana Pabla Juanjo. V 15. minutě se už dostával do zakončení hostující Pereira, ale na poslední chvíli mu na penaltě ukopl míč Moreno.

Oba celky se ale spíše přetahovaly o míč ve středu pole, vzruchu před brankami bylo pomálu. Ve 22. minutě střílel nad domácí Mario, v Toňově náručí skončil i pokus Cismy. Nepřesně pálil hostující Lacen. Ve 27. minutě šla Numancia do vedení. Střela Alvara Antona bylo zblokována a odražený míč zužitkoval Barkero. Santander odpověděl hlavičkou Valery nad, vedle mířil i César Navas.

Do druhé půle nastoupil nově útočník hostí Tchité. Dlouho se ale nic moc nedělo. Až v 56. minutě se do zakončení dostal po akci Serrana Tchité, ale pálil nad branku. Po hodině tak naskočil na plac i zkušený Munitis. Následovala akce Numancie, Barkero trefil pravou boční tyč Toňovi branky. Po centru Sepsi zase propásl šanci vyrovnat svou nepřesností Colsa.

Špatné zpracování zase připravilo o šanci domácího Alvara Antona. Podstatné se pak odehrálo až v nastaveném čase. Po faulu Nagoreho na Pereiru sice Tchité z penalty srovnal, ale v šesté minutě nastevného času se ještě po centrovaném míči dokázal prosadit Cisma a zařídil domácím výhru. Santander už na výhru čeká sedm kol.

Autor: Radek Nosil / www.marca.com

Komentáře (0)

Přidat komentář
zatím zde není žádný komentář

Sledování komentářů

Chcete-li se rychle dovědět o nových komentářích k tomuto článku, přidejte si jej ke svým sledovaným. Upozornění na nové komentáře pak najdete ve svém osobním boxu Můj EuroFotbal v pravé části hlavičky webu.

Sledovat komentáře mohou pouze registrovaní uživatelé.

Nový komentář

Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní uživatelé. Jste-li již zaregistrován, přihlašte se vyplněním svého loginu a hesla vpravo nahoře na stránce. Nahlásit nelegální obsah můžete zde.

Registrace nového uživatele

Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní uživatelé. Jste-li již zaregistrován, přihlašte se vyplněním svého loginu a hesla vpravo nahoře na stránce.

Registrace nového uživatele