30. kolo
12.04.2009 17:00 CET
0 : 0
(0:0)

Reportáž

CD Numancia - Espanyol Barcelona 0:0

Důležité utkání na stadionu Los Pajaritos mezi Numancii a Espanyolem skončil smírně. Bezbranková remíza, která se zrodila v Sorií, nic neřeší a oba kluby zůstávají v tabulce na posledním, respektive předposledním místě.

První fotbalovou akci měli na svědomí hosté, ránu útočníka Ivana Alonsa ale zklikvidoval domácí brankář Colinas. Utkání se odehrávalo především ve středu hřiště, kde se bojovalo o každý míč. Domácí zahrozili poprvé až po půl hodině hry, kdy Exebarria nechal v dobré střelecké pozici vyniknout gólmana Carlose Kameniho. Espanyol poté zahrozil prostřednictvým Tamuda, jehož ránu ale zablokovali domácí obránci. Velkou šanci neproměnil hostující obránce Sergio Garcia, a tak se šlo do kabin za nerozhodného stavu.

Hosté byli lepším mužstvem ovšem nedokázali si vytvářet gólové příležitosti, hosté mohli po hodině hry skórovat po střele Arandy, ta by ale musela mířit mezi tři tyče. Na druhé straně pálil mimo branku Tamudo. V další akci Los Pericos pálil jen do připravených rukavic brankáře Colinase aktivní Tamudo. V samotném závěru utkání pálil Barkero opět mimo, a tak si oba soupeři rozdělili po bodu.

Autor: Milan Kopal

Komentáře (0)

Přidat komentář
zatím zde není žádný komentář

Sledování komentářů

Chcete-li se rychle dovědět o nových komentářích k tomuto článku, přidejte si jej ke svým sledovaným. Upozornění na nové komentáře pak najdete ve svém osobním boxu Můj EuroFotbal v pravé části hlavičky webu.

Sledovat komentáře mohou pouze registrovaní uživatelé.

Nový komentář

Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní uživatelé. Jste-li již zaregistrován, přihlašte se vyplněním svého loginu a hesla vpravo nahoře na stránce. Nahlásit nelegální obsah můžete zde.

Registrace nového uživatele

Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní uživatelé. Jste-li již zaregistrován, přihlašte se vyplněním svého loginu a hesla vpravo nahoře na stránce.

Registrace nového uživatele