25. kolo
01.03.2009 17:00 CET
0 : 1
(0:0)

Reportáž

CD Numancia - Deportivo La Coruña 0:1

Numancia dále hazarduje se svou účastí v příštím ročníku Primera División. Tým ze Soríe prohrál již posedmé v řadě, tentokráte nestačil na Deportivo. La Coruňa se dokázala otřepat z vypadnutí z Poháru UEFA a dále útočí na příčky zajišťující účast v evropských pohárech.

Nutno podotknout, že si domácí alespoň bodík zasloužili, ale Depor nebyl vyloženě horším týmem a nakonec strhl vítězství na svou stranu. Numancii se nedaří skórovat, i když šance jí během zápasů většinou nechybí.

První poločas byl otevřenější než druhý a oba týmy byly schopné vypracovat si své příležitosti. Festival šancí započal Brit, který utekl obráncům, ale v koncovce neuspěl, na druhé straně orazítkoval Lass tyč, když někteří diváci už křičeli gól. Lafitovu ránu na brankové čáře zastavil Boris a následně Aranzubia vychytal v souboji 1 na 1 Arandu.

Do vývoje zápasu poté zasáhl rozhodčí, když neviděl dvě penaltové situace - tu první při ruce Laureho po centru Arandy, druhou pak při faulu Pavóna na Lassada. Deportivo v té chvíli už muselo dvakrát střídat kvůli zraněním.

Po přestávce Numancia ještě zintentivněla snahu o vstřelení gólu, ale štěstí se zkrátka nováčka soutěže příliš nedrželo. Del Pina vychytal Aranzubia, který si následně poradil i s Nagorem.

Zdálo se, že by domácí mohli zaútočit na tři body, ale nakonec přišel smrtící centr Lafity na Juana Rodrígueze, který už věděl, co s míčem udělat.

Chybělo do konce pár minut, ale Numancia se nevzdávala a stále útočila, jenže vyrovnat se jí už nepodařilo

Autor: Petr Kilian

Komentáře (0)

Přidat komentář
zatím zde není žádný komentář

Sledování komentářů

Chcete-li se rychle dovědět o nových komentářích k tomuto článku, přidejte si jej ke svým sledovaným. Upozornění na nové komentáře pak najdete ve svém osobním boxu Můj EuroFotbal v pravé části hlavičky webu.

Sledovat komentáře mohou pouze registrovaní uživatelé.

Nový komentář

Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní uživatelé. Jste-li již zaregistrován, přihlašte se vyplněním svého loginu a hesla vpravo nahoře na stránce. Nahlásit nelegální obsah můžete zde.

Registrace nového uživatele

Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní uživatelé. Jste-li již zaregistrován, přihlašte se vyplněním svého loginu a hesla vpravo nahoře na stránce.

Registrace nového uživatele