5. kolo
28.09.2008 17:00 CET
0 : 0
(0:0)

Reportáž

CD Numancia - CA Osasuna 0:0

Numancia remizovala na domácím stadionu Los Pajaritos s Osasunou, domácí celek tak konečně po třech prohrách v řadě bodoval. Pamplona si na svoje konto připsala čtvrtou remízu a na první vítězství v sezoně tak stále čeká. Numancia je v tabulce patnáctá, Osasuna je o příčku před ní.

První poločas začal ve velmi pomalém tempu, které se ani postupem času moc nezvyšovalo, mírnou převahu měli hosté. V 25. minutě to byl Flano, který vystrašil brankaře Juana Pabla, který míč vyrazil na roh. V další akci hostí, poté pálil mimo íránský záložník Javad Nekounam. Osasuna sice byla lepším mužstev, ale chyběla jí finální přihrávka, což je také jeden z důvodů, proč v sezoně vstřelili svěřenci kouče Zigandy pouhé dvě branky.

Ani druhý poločas příliš fotbalových akcí fanouškům nenabídl, domácí Numancia byla v útoku praktický bezzubá, hosté se sice o poznání více snažili, ke gólu však jejich aktivita nevedla. Střeleckou mizérii Osasuny neprotrhl ani Dady, který si naskočil na centr Jaroslava Plašila, ovšem hlavičkoval mimo. V další akci hostujích fotbalistů zblízka neproměnil Miguel Flano a vzápětí dokázali domácí obránci zablokoval nebezpečnou střelu Dadyho. V nudném utkání se nakonec fanoušci branky nedočkali.

Autor: Milan Kopal

Komentáře (3)

Přidat komentář
smazaný uživatel

osasuna vyhraje 3:0

Reagovat
smazaný uživatel

1-3

Reagovat
smazaný uživatel

osasuna by měla vyhrát tip 1-2

Reagovat

Sledování komentářů

Chcete-li se rychle dovědět o nových komentářích k tomuto článku, přidejte si jej ke svým sledovaným. Upozornění na nové komentáře pak najdete ve svém osobním boxu Můj EuroFotbal v pravé části hlavičky webu.

Sledovat komentáře mohou pouze registrovaní uživatelé.

Nový komentář

Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní uživatelé. Jste-li již zaregistrován, přihlašte se vyplněním svého loginu a hesla vpravo nahoře na stránce. Nahlásit nelegální obsah můžete zde.

Registrace nového uživatele

Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní uživatelé. Jste-li již zaregistrován, přihlašte se vyplněním svého loginu a hesla vpravo nahoře na stránce.

Registrace nového uživatele