24. kolo
22.02.2009 17:00 CET
2 : 0
(2:0)

Reportáž

CA Osasuna - CD Numancia 2:0

V dobré formě hrající Osasuna porazila i díky brance Jaroslava Plašila na domácím stadionu 2:0 Numancii. V tabulce to znamená, že se Pamplona odpoutala bodově na sedmnácté pozici od trojice sestupujících. Naopak Numancia se propadla na poslední příčku v tabulce.

Domácím se povedl vstup do utkání, když už ve druhé minutě Walter Pandiani našel mezi dvěmi obránci Jaroslava Plašila, jenž vypálil mezi nohami obránce Juanra a svojí střelou překonal brankáře Juana Pabla - 1:0. Rychlý gól bylo přesně to co Osasuna potřebovala, zaskočená Numancia mohla inkasovat znovu v patnácté minutě, kdy Cesar Cruchaga hlavičkoval jen těsně vedle pravé tyče hostující branky. Snížit mohli hosté po půlhodině hry, to by ovšem pokus Txomina Nagoreho nesměl skončit na břevně domácí branky. Ve 36. minutě vstřelila Osasuna druhou branku, po rychlém protiútoku našel Juanfran šikovného Masouda, který střelou pravou nohou na zadní tyč překonal bezmocného Juana Pabla. Do kabin se tedy šlo za stavu 2:0.

Od začátku druhého poločasu kontrolovali svěřenci Joseho Antonia Camacha hru a hlídali si svůj dvoubrankový náskok. Jedinou šanci hostujícího mužstva ve druhém dějství měl na svědomí střídající Antonio Guayre, který pálil hranice pokutového území do tyče branky strážené Robertem Fernandezem. V závěru se utkání spíše už jenom dohrávalo a domácí mužstvo si v klidu dokráčelo pro tři body.

Autor: Milan Kopal

Komentáře (1)

Přidat komentář
smazaný uživatel

Doufám, že Osasuna zvítězí, velmi důležitý zápas pro oba

Reagovat

Sledování komentářů

Chcete-li se rychle dovědět o nových komentářích k tomuto článku, přidejte si jej ke svým sledovaným. Upozornění na nové komentáře pak najdete ve svém osobním boxu Můj EuroFotbal v pravé části hlavičky webu.

Sledovat komentáře mohou pouze registrovaní uživatelé.

Nový komentář

Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní uživatelé. Jste-li již zaregistrován, přihlašte se vyplněním svého loginu a hesla vpravo nahoře na stránce. Nahlásit nelegální obsah můžete zde.

Registrace nového uživatele

Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní uživatelé. Jste-li již zaregistrován, přihlašte se vyplněním svého loginu a hesla vpravo nahoře na stránce.

Registrace nového uživatele