12. kolo
10.11.2007 22:00 CET
3 : 0
(2:0)
Stadión:
Mestalla, Valencia

Reportáž

Valencia CF - Real Murcia 3:0

Valencia konečně zvítězila na domácím stadionu, diváci na Mestalle se mohli radovat z vítězství 3:0 nad Murcií. Netopýři sice v tabulce zůstávají na čtvrté pozici, bodově se však dotáhli na Barcelonu a Villarreal, který má k dobru ještě zítřejší zápas se Sevillou. Murcia si o místo pohoršila a je na průběžném dvanáctém místě.

Ronald Koeman si tak připsal první vítězství na lavičce Valencie, nizozemský trenér dal v zápase s Murcií volno Joaquinovi a Fernandesovi, tuto dvojici nahradilo duo Angulo, Baraja. Do sestavy se dostal uzdravený Marchena, jenž hrál ve středu obrany s Helguerovi. Na levý kraj obrany se tak posunul Caneira, jenž v minulých zápasech hrával stopera. Jen na lavičce zůstal Moretti a Vicente.

Utkání začalo nepřesnou střelou Silvy z pětadvaceti metrů. Ve 12. minutě šli domácí do vedení, na centr z přímého kopu Silvy si naběhl stoper Helguera, jenž hlavičkou z malé vzdálenosti překonal brankáře Notaria – 1:0. Dvacátá minuta přinesla střelu Regueira, pokus bývalého hráče Valencie se mezi tři tyče nevešel. Ve 26. minutě přišel druhý gól, a znovu ho vstřelili hráči Valencie. Albelda prostrčil míč šikovně uličkou na Davida Villu, jenž se dostal do za obranu Murcie a zkušeně mezi nohama Notaria vstřelil svoji třetí letošní branku. Poté zahrozili hosté, Regueiro dobře odcentroval, Hildebrand míč jen trochu přizvedl a na zadní tyči číhající Alonso na míč těsně nedosáhl.

V 50. minutě předvedli hráči Valencie parádní akci, Albelda našel přesnou přihrávkou za obranu Silvu, jenž další povedenou přihrávkou přiťukl Villovi, který měl snadnou pozici a poslal domácí tým už do tříbrankového vedení. V 58. minutě střílel z dvaceti metrů Lucas, jehož pokus byl tečovaný, a nakonec skončil těsně vedle pravé tyče Hildebranovy svatině. V šestašedesáté se uvedl střelou do boční sítě po přihrávce Movilly střídající Inigo Velez. Deset minut před koncem se vytáhl Hildebrand proti střele Pabla Garcíi z přímého kopu. V nastaveném čase kopal trestný kop Baraja, krásný zákrok proti střele španělského středopolaře předvedl Notario.

Autor: Milan Kopal

Komentáře (3)

Přidat komentář
HOST*bary72

Snad domácí zase neselžou, to už by bylo na ručník. Podle mne to je jen otázka času, kdy se to obrátí. Tip 2:0.

Reagovat
HOST*MaceK

stal sa zazrak, ale tesim sa

Reagovat
HOST*Prochy

Konečně jsme vyhrali ted uz to pujde

Reagovat

Sledování komentářů

Chcete-li se rychle dovědět o nových komentářích k tomuto článku, přidejte si jej ke svým sledovaným. Upozornění na nové komentáře pak najdete ve svém osobním boxu Můj EuroFotbal v pravé části hlavičky webu.

Sledovat komentáře mohou pouze registrovaní uživatelé.

Nový komentář

Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní uživatelé. Jste-li již zaregistrován, přihlašte se vyplněním svého loginu a hesla vpravo nahoře na stránce. Nahlásit nelegální obsah můžete zde.

Registrace nového uživatele

Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní uživatelé. Jste-li již zaregistrován, přihlašte se vyplněním svého loginu a hesla vpravo nahoře na stránce.

Registrace nového uživatele