10. kolo
31.10.2007 20:00 CET
0 : 1
(0:0)

Reportáž

UD Almería - Real Zaragoza 0:1

Zaragoza podruhé za sebou vyhrála, tentokráte nejtěsnějším rozdílem s Almerií. Výhra katapultovala Real na sedmé místo, domácí celek se propadl na třinácté místo.

Juanmna Ortiz mohl domácí poslat do vedení již po dvou minutách, to když Negredo poslal svoji střelu do tyče, od které se míč odrazil právě k Ortizovi, ten jej však nedokázal usměrnit do odkryté branky. Aktivnější domácí celek nešel do vedení ani po hlavičce Garcií, kterou vyrazil brankář Cesar. Na druhé straně se vytáhl proti Oliveirově střele Cobeno.

Druhé dějství začalo střelou Mela těsně vedle branky Cesara. Almería měla namále po hodině hry, kdy Cobeno vyrazil střelu Oliveiry jen před sebe, Diego Milito však odkrytou branku netrefil. Argentinský kanonýr si vše vynahradil v 78. minutě, kdy Oscar Gonzalez pronikal v pokutovém území, nepovelenou stopku mu ukázal brankář Robeno a právě nařízenou penaltu proměnil Milito.

Autor: Milan Kopal / soccernet.com

Komentáře (0)

Přidat komentář
zatím zde není žádný komentář

Sledování komentářů

Chcete-li se rychle dovědět o nových komentářích k tomuto článku, přidejte si jej ke svým sledovaným. Upozornění na nové komentáře pak najdete ve svém osobním boxu Můj EuroFotbal v pravé části hlavičky webu.

Sledovat komentáře mohou pouze registrovaní uživatelé.

Nový komentář

Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní uživatelé. Jste-li již zaregistrován, přihlašte se vyplněním svého loginu a hesla vpravo nahoře na stránce. Nahlásit nelegální obsah můžete zde.

Registrace nového uživatele

Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní uživatelé. Jste-li již zaregistrován, přihlašte se vyplněním svého loginu a hesla vpravo nahoře na stránce.

Registrace nového uživatele