14. kolo
02.12.2007 17:00 CET
2 : 1
(2:1)

Reportáž

Recreativo Huelva - Real Zaragoza 2:1

Recreativo otočilo zápas se Zaragozou, na vedoucí gól Diega Milita totiž dvakrát stejně zareagoval Carlos Martins. V tabulce se tak domácí posunuli na šestnáctou a tudíž nesestupovou příčku. Zaragoza je devátá. Huelva hrála od začátku na dva útočníky Sinamu-Pongolleho a Javi Guerrera. To hostě nastoupil v očekávané sestavě, chyběli D'Alessandro a také Oliveira.

Domácí Martins se pustil do gólmana soupeře Césara už od třetí minuty, ten ale jeho střelu chytil. Pak se taktovky ujala Zaragoza, Luccin ale zakončoval mimo, střelu Diega Milita zdálky zlikvidoval Sorrentino. Gólově se Milito prosadil až po centru Luccina a Zaragoza vedla. Ale důležité bylo, že hráči Recre srovnali hned o čtyři minuty později. To se dělovkou trefil právě Martins. Zaragoza měla další šance, Oscarův roh hlavičkoval nad Juanfran, nepřesný byl i další pokus Luccina.

Na druhé straně zastavil střelu Sinamy-Pongolleho až na brankové čáře Paredes. Pět minut před půlí poslal domácí do vedení opět Martins. Paredes fauloval Sinamu-Pongolleho ve vápně a Martins si postavil míč na značku pokutového kopu. César míč vyrazil jen ke Camuňasovi, ten jej přiklepl opět na Martinse a ten konečně rozvlnil síť.

Úvod druhé půle také patřil hostům. Zdálky pálil vedle Aimar, pokus Juanfrana zmařil Sorrentino, po centru Zapatera střílel opět nepřesně Aimar. Definitivně rozhodnout pak mohl ve dvou šancích střídající domácí útočník Congo. Záverečný tlak Zaragozy už byl neplodný. Gabi pálil zdálky vedle, D'Alessandrův trestný kop vyrazil gólman.

Autor: Radek Nosil / sportinglife.com

Komentáře (0)

Přidat komentář
zatím zde není žádný komentář

Sledování komentářů

Chcete-li se rychle dovědět o nových komentářích k tomuto článku, přidejte si jej ke svým sledovaným. Upozornění na nové komentáře pak najdete ve svém osobním boxu Můj EuroFotbal v pravé části hlavičky webu.

Sledovat komentáře mohou pouze registrovaní uživatelé.

Nový komentář

Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní uživatelé. Jste-li již zaregistrován, přihlašte se vyplněním svého loginu a hesla vpravo nahoře na stránce. Nahlásit nelegální obsah můžete zde.

Registrace nového uživatele

Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní uživatelé. Jste-li již zaregistrován, přihlašte se vyplněním svého loginu a hesla vpravo nahoře na stránce.

Registrace nového uživatele