29. kolo
23.03.2008 17:00 CET
1 : 1
(0:0)

Reportáž

Real Zaragoza - UD Almería 1:1

Na stadionu La Romareda se zrodila remíza 1:1. Blíže k třem bodům měla domácí Zaragoza, jenže minutu před koncem zařídil vyrovnání Alvaro Negredo, a Almeria si tak odváží bod.

Real Zaragoza se v poslední době v lize trápí. Svědčí tomu i fakt že ze sedmi posledních utkání nezvítězila. Tuto nepříznivou bilanci se pokusila vylepšit v domácím utkání nad nováčkem z Almerie. Jenže hosté jsou na klidné deváté pozici a z týmů letošních nováčků jsou na tom nejlépe.

Utkání začalo mírnou převahou domácích, jenže žádná z šancí, které si Zaragoza vypracovala neskončila brankou. Neradovala se ani Almeria, a tak se po nevýrazném prvním poločase šlo do šaten za bez brankového stavu.

Všechno podstatné se odehrálo ve druhém poločase. V 61. minutě přišel možná klíčový okamžik celého utkání. Druhou žlutou kartu totiž obdržel domácí hráč Gabi Fernández a musel předčasně do sprch. Almerii se tak naskytla možnost přesilové hry, jenže byli to domácí, kteří otevřeli skóre utkání. V 68. minutě vstřelil první branku utkání brazilský útočník Ricardo Oliveira. Real Zaragoza vedla 1:0. Almeria se posledních dvacet minut vrhla do útoku s cílem výsledek zvrátit. To se povedlo až minutu před koncem, když se trefil Alvaro Negredo. Almeria navázala na domácí remízu z minulého kola a ze Zaragozy si odvezla cenný bod. Naopak domácí prohloubili svojí krizi a nadále se musí právem bát o setrvání v La Lize.

Autor: Ondřej Linhart

Komentáře (2)

Přidat komentář
smazaný uživatel

Real Zaragoza bude bodovat, otázkou je za kolik. Tip 1:0.

Reagovat
smazaný uživatel

Domácí už už sahali po vítězství, ale 89.minuta to obrátila. Real Zaragoza to má docela nahnuté, ještě se o sestup popere. Do Primera División tento klub bezpochyby patří, předsezónní prpgnózy také byli o tom, že by něměli mít se záchranou problémy, spíše naopak. Takže věřím, že se jim to povede !!!

Reagovat

Sledování komentářů

Chcete-li se rychle dovědět o nových komentářích k tomuto článku, přidejte si jej ke svým sledovaným. Upozornění na nové komentáře pak najdete ve svém osobním boxu Můj EuroFotbal v pravé části hlavičky webu.

Sledovat komentáře mohou pouze registrovaní uživatelé.

Nový komentář

Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní uživatelé. Jste-li již zaregistrován, přihlašte se vyplněním svého loginu a hesla vpravo nahoře na stránce. Nahlásit nelegální obsah můžete zde.

Registrace nového uživatele

Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní uživatelé. Jste-li již zaregistrován, přihlašte se vyplněním svého loginu a hesla vpravo nahoře na stránce.

Registrace nového uživatele