33. kolo
19.04.2008 20:00 CET
3 : 0
(2:0)

Reportáž

Real Zaragoza - Recreativo Huelva 3:0

Zaragoza vyhrála na domácím stadionu La Romareda velice důležitý záchranářský souboj s Huelvou a poskočila na sedmnácté místo právě před Huelvu, jenž je na osmnácté pozici za Realem pouze o skóre. Aragonci tak vyhráli po pěti zápasech bez vítězství, naopak Recreativo přišlo o svojí třízápasovou šňůru bez porážky.

Duel plný emocí začal pěkně zostra, už ve druhé minutě našel Oliveira Sergia Garciu, který neměl z malé vzdálenosti problém překonat Sorrentina v brance. Domácí byli velice aktivní, v další akci musel zasahovat Sorrentino proti pokusu Gonzaleze. Druhá branka Realu na sebe nenechala dlouho čekat, v 21. minutě se dostal ke střele v pokutovém území Oliveira a brankář Sorrentino se natahoval po pokusu útočníka Zaragozy marně. Snahu Huelvy o snížení značně ochabil Ruben, jenž se nechal čtyři minuty před koncem prvního poločasu vyloučit za faul na Paredese, za který uviděl druhou žlutou a musel předčasně do kabin.

Po pomalejším rozjedu v druhém poločasu z obou stran, začala postupem času přebírat aktivitu Zaragoza. S hlavičkou Roberta Ayaly si poradil Sorrentino před tím, než Oliveira pálil z blízka nad hostující branku. Definitivní klid na kopačky domácího celku přinesl v 78. minutě agilní Oliveira, jenž dopravil do hostující sítě pěkný pas Gabiho. Nic na vítězství Zaragozy nezměnila ani dvě vyloučení v závěru utkání, nejprve uviděl sedm minut před koncem červenou kartu Pascual a o pět minut později Ayala.

Autor: Milan Kopal

Komentáře (3)

Přidat komentář
smazaný uživatel

Zaragoza nechce spadnout a proto musí tohle utkání pravdy vyhrát. Tip 1:0.

Reagovat
smazaný uživatel

2:0

Reagovat
smazaný uživatel

Konečně Real Zaragoza rázně vykročil za záchranou v Primera División.

Reagovat

Sledování komentářů

Chcete-li se rychle dovědět o nových komentářích k tomuto článku, přidejte si jej ke svým sledovaným. Upozornění na nové komentáře pak najdete ve svém osobním boxu Můj EuroFotbal v pravé části hlavičky webu.

Sledovat komentáře mohou pouze registrovaní uživatelé.

Nový komentář

Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní uživatelé. Jste-li již zaregistrován, přihlašte se vyplněním svého loginu a hesla vpravo nahoře na stránce. Nahlásit nelegální obsah můžete zde.

Registrace nového uživatele

Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní uživatelé. Jste-li již zaregistrován, přihlašte se vyplněním svého loginu a hesla vpravo nahoře na stránce.

Registrace nového uživatele