11. kolo
04.11.2007 17:00 CET
2 : 3
(1:3)

Reportáž

Real Zaragoza - Real Valladolid 2:3

Real Zaragoza podlehl Valladolidu, přičemž pro něj to byla teprve druhá letošní výhra. Konečně se ale hostům podařilo udržet zápas, kdy vedli již o dvě branky. Domácí nastoupili opět se třemi útočníky v sestavě (Oliveirou, Diegem Militem a Sergiem Garcíou), na levém kraji obrany vypomáhal Zapater, jeho místo ve středu zálohy obsadil Gabi. Hosté nasadili do útočné dvojice místo Víctora netradičně Komého, chyběl i středový záložník Borja. Všechny tři branky hostí padly v rozmezí šesti minut! A o dvě z nich se postaral právě Víctor, který přišel na hřiště až jako náhradník za Sisiho. Domácí přitom začali dobře a střelu Sergia Garcíi musel likvidovat Alberto, v 11. minutě pálil vedle branky Oliveira. O čtyři minuty později napřáhl Oliveira znovu a nešťastná teč stopera García Calvy poslala míč nechytatelně za Albertova záda.

Pak ale začal úřadovat hostující náhradník Víctor. Ve 25 minutě trefil nejprve břevno, za dvě minuty se už radoval z gólu, když využil centr Jonathana Sesmy. A za další dvě minuty se z dorážky trefil podruhé. Šílenou šestiminutovku pak završil proměněnou penaltou Alvaro Rubio a stav byl již 1:3. Zaragoza poslala na trávník Aimara s D'Alessandrem, ale obraz hry se příliš nezměnil. Komé totiž vytvářel přihrávky, ale Llorente nepřesně zakončoval. Snaha domácích pak byal povětšinou marná, v 57. minutě hlavičkoval nad Aimar, gól Diega Milita po hodině hry byl pro ofsajd zrušen. D'Alessandro střílel z trestného kopu vedle, pokusy Oscara a Gabiho zmařil Alberto. Diego Milita stihl pravačkou už jen snížit na konečných 2:3.

Autor: Radek Nosil / www.sportinglife.com

Komentáře (2)

Přidat komentář
HOST*bary72

V souboji dvou královských Realů jsou domácí jasným favoritem. Tip 1:0.

Reagovat
HOST*bary72

Jak vidno, Valladolid potvrzuje vzestup formy.

Reagovat

Sledování komentářů

Chcete-li se rychle dovědět o nových komentářích k tomuto článku, přidejte si jej ke svým sledovaným. Upozornění na nové komentáře pak najdete ve svém osobním boxu Můj EuroFotbal v pravé části hlavičky webu.

Sledovat komentáře mohou pouze registrovaní uživatelé.

Nový komentář

Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní uživatelé. Jste-li již zaregistrován, přihlašte se vyplněním svého loginu a hesla vpravo nahoře na stránce. Nahlásit nelegální obsah můžete zde.

Registrace nového uživatele

Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní uživatelé. Jste-li již zaregistrován, přihlašte se vyplněním svého loginu a hesla vpravo nahoře na stránce.

Registrace nového uživatele