7. kolo
07.10.2007 17:00 CET
3 : 0
(0:0)

Reportáž

Real Zaragoza - Levante UD 3:0

Realu Zaragoza trvalo hodinu než překonal obranu Levante, ale nakonec vyhrál rozdílem třídy. Hosté zůstávají nadále poslední, Zaragoza je osmá.

Domácí kouč Víctor Fernandez provedl některé změny v základní sestavě. Do ní se vrátili uzdravivší se obránci Diogo s Ayalou, nastoupil D'Alessandro a příležitost konečně dostal i Sergio García, který se odvděčil vítězným gólem. Další dvě branky přidal střídající Oliveira. Kouč Levante ponechal sestavu, jež podlehla Barceloně.

Zaragoza měla od začátku tlak, hosté se soustředili na obranu a směrem dopředu byli téměř neškodní. První šanci domácích připravil Aimar a Diego Milito s ní naložil střelou do tyče. Na druhé straně to zkoušel zdálky téměř neškodně Riga, stejný hráč pak o chvíli později odzbrojil ve vlastním pokutovém území Juanfrana. Ve 28. minutě zahrozil Real z trestného kopu. D'Alessandro nacentroval na zadní tyč, ale na míč nedosáhl Ayala. I v další akci domácích měl prsty D'Alessandro, střílel Diogo, ale Storari byl připraven. Následující možnosti pak spálili Sergio García a také právě D'Alessandro.

Po necelé hodině hry pak pálil nad Diego Milito a zdálo se, že domácí prostě nebudou mít střelecký den. O pět minut později se ale už dočkali, když Storariho překonal přízemní střelou Sergio García. Na druhý gól přihrál perfektním pasem mezi stopery střídající Oscar, Storari nejprve pokus Oliveiry zlikvidoval, na Brazilcovu dorážku už byl ale krátký. V 82. minutě pak dovršil Oliveira skóre samostatnou akcí.

Autor: Radek Nosil

Komentáře (0)

Přidat komentář
zatím zde není žádný komentář

Sledování komentářů

Chcete-li se rychle dovědět o nových komentářích k tomuto článku, přidejte si jej ke svým sledovaným. Upozornění na nové komentáře pak najdete ve svém osobním boxu Můj EuroFotbal v pravé části hlavičky webu.

Sledovat komentáře mohou pouze registrovaní uživatelé.

Nový komentář

Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní uživatelé. Jste-li již zaregistrován, přihlašte se vyplněním svého loginu a hesla vpravo nahoře na stránce. Nahlásit nelegální obsah můžete zde.

Registrace nového uživatele

Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní uživatelé. Jste-li již zaregistrován, přihlašte se vyplněním svého loginu a hesla vpravo nahoře na stránce.

Registrace nového uživatele