35. kolo
03.05.2008 22:00 CET
1 : 0
(0:0)

Reportáž

Real Zaragoza - Deportivo La Coruña 1:0

Zaragoza brankou Roberta Ayaly v poslední minutě utkání zaslouženě porazila Deportivo La Coruňa, která tak přišla o svoji sérii pěti výher v řadě. Naopak Zaragoza má na kontě už čtyři zápasy bez porážky a díky dnešnímu vítězství se posunula v tabulce ze sestupových příček na průběžnou šestnáctou pozici.

První velká šance byla k vidění ve 12. minutě, kdy Celades poslal skvělý pas za obranu hostí, míč si dobře zpracoval Sergio Garcia z úhlu však pálil těsně nad branku Aoutaeho. V další akci Zaragozy pálil levačkou útočník Ricardo Oliveira, brankář Aouate byl na místě. Aktivní domácí celek měl další šanci ve 24. minutě, Aimar si vyměnil míč z Militem a placírkou pálil metr vedle pravé tyče hostující branky. Domácí se neradovali z gólu ani v 31. minutě, kdy po centru Zapatera hlavičkoval do tyče Ricardo Oliveira. Deportivo se za celý poločas dostalo jen k nebezpečné střele Rikyho, která ale mířila těsně nad domácí branku.

Stejně jako v prvním poločase, tak i v tom druhém měli převahu hráči Zaragozy. Nejprve měl velkou šanci Oliveira, znovu ovšem neproměnil. Hned poté ukázal skvělou akci aktivní Sergio Garcia, který vybojoval dobrou příležitost pro Aimara, který ale nedokázal z úhlu trefit odkrytou branku. V 71. minutě to byl znovu Sergio Garcia, který protáhl Aouateho, dorážející Milito nedokázal míč usměrnit mezi tři tyče. O pár minut později mířil nad branku hostí Oliveira. Na druhé sraně hřiště pálil těsně mimo branku Filipe. Domácí se dočkali branky až v poslední minutě zápasu, v 94. minutě gólman Aouate chyboval, když ho přelétl centr a Sergio Garcia přistrčil míč Ayalovi, jenž ho doklepl míč do sítě a Zaragoza se tak mohla radovat z výhry 1:0.

Autor: Milan Kopal

Komentáře (4)

Přidat komentář
smazaný uživatel

1-1

Reagovat
smazaný uživatel

la coruna!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

Reagovat
smazaný uživatel

ZZZZZZZZZZZZZaragozzzzzzzzzzzzzzzzaaaaaaaaaaaaaaaaaa!!!!!!!!!!!

Reagovat
smazaný uživatel

to musi bejt jednička

Reagovat

Sledování komentářů

Chcete-li se rychle dovědět o nových komentářích k tomuto článku, přidejte si jej ke svým sledovaným. Upozornění na nové komentáře pak najdete ve svém osobním boxu Můj EuroFotbal v pravé části hlavičky webu.

Sledovat komentáře mohou pouze registrovaní uživatelé.

Nový komentář

Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní uživatelé. Jste-li již zaregistrován, přihlašte se vyplněním svého loginu a hesla vpravo nahoře na stránce. Nahlásit nelegální obsah můžete zde.

Registrace nového uživatele

Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní uživatelé. Jste-li již zaregistrován, přihlašte se vyplněním svého loginu a hesla vpravo nahoře na stránce.

Registrace nového uživatele