4. kolo
23.09.2007 17:00 CET
2 : 1
(1:1)

Reportáž

Real Zaragoza - CA Osasuna 2:1

Zaragoza poprvé v sezoně zvítězila a posunula se v tabulce na osmou pozici, naopak Osasuna na svoji první výhru stále čeká a v tabulce se krčí na sedmnácté příčce. Za hostující mužstvo nastoupil poprvé v základní sestavě Jaroslav Plašil, který odehrál 71. minut a zavinil pokutový kop.

Diváci na stadionu na La Romareda se mohli radovat z prvního gólu už v 17. minutě, kdy se prosadil Francesco Matuzalem. Letní posila ze Šachtaru Doněck vstřelila svoji první branku v dresu Zaragozy po přihrávce od Pabla Aimara. Hosté přispěchali s odpovědí hodně rychle, ve čtyřiadvacáté minutě vstřelil svoji první branku v sezoně Francisco Juanfran, který využil nedůrazu domácí obrany a dobré přihrávky od Punala - 1:1. V závěru poločasu střílel těsně mimo branku aktivní Pablo Aimar.

Aimar se dostal do další šance na začátku druhé půle, jeho hlavička se mezi tři tyče nevešla. Poté zkoušel svoje štěstí Matuzalem, s jeho střelou z pětadvaceti metrů si poradil brankář Ricardo. V 70. minutě pronikal v pokutovém území hostí kanonýr Diego Milito, cestu mu nedovoleně zastavil Jaroslav Plašil. Sám faulovaný Milito se postavil k penaltě a v klidu proměnil – 2:1. Další šance Zaragozy nevyužil Carlos Diogo ani Sergio Garcia, a tak se skóre už nezměnilo.

Autor: Milan Kopal

Komentáře (0)

Přidat komentář
zatím zde není žádný komentář

Sledování komentářů

Chcete-li se rychle dovědět o nových komentářích k tomuto článku, přidejte si jej ke svým sledovaným. Upozornění na nové komentáře pak najdete ve svém osobním boxu Můj EuroFotbal v pravé části hlavičky webu.

Sledovat komentáře mohou pouze registrovaní uživatelé.

Nový komentář

Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní uživatelé. Jste-li již zaregistrován, přihlašte se vyplněním svého loginu a hesla vpravo nahoře na stránce. Nahlásit nelegální obsah můžete zde.

Registrace nového uživatele

Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní uživatelé. Jste-li již zaregistrován, přihlašte se vyplněním svého loginu a hesla vpravo nahoře na stránce.

Registrace nového uživatele