6. kolo
30.09.2007 17:00 CET
1 : 4
(0:1)

Reportáž

Real Valladolid - Real Murcia 1:4

V souboji nováčků přišel Valladolid ještě v první půli o dva vyloučené hráče a nakonec vysoko podlehl. Murcia si odváží tři body za vítězství 4:1. Vyloučeni byli obránce Cifuentes a gólman Butelle.

Důvěru dostal u vítězného týmu poprvé v základní sestavě útočník Henok Goitom. Už po sedmi minutách hry dostal žlutou kartu po faulu právě na Goitoma Cifuentes. Z následného trestného kopu našel De Lucas Ivana Alonsa, ale ten hlavičkoval vedle. Po faulu na Jofreho pak byl Cifuentes vyloučen a brzo dali hosté první gól. Hráči si vyměnili role a po centru Alonsa se trefil De Lucas. Po půlhodině pálil domácí Borja a Notario s námahou vyrážel. Ve 34. minutě bylo domácím ještě hůře, když přišli o gólmana Butelleho, který byl vyloučen za faul na Richiho.

Hosté hráli v pohodě, Richi ale pálil nad, střídající gólman Alberto si poradil s pokusem Goitoma. Tři minuty po přestávce Valladolid vyrovnal, když se po centru Borji trefil Llorente. Murcia hrající s převahou dvou mužů v poli si ale výhru vzít nenechala. V 75. minutě vrátil vedení na stranu hostí po centru Abela Baiano. Další gól přidal zdálky Iván Alonso, čtvrtý přidal po přihrávce Alonsa Abel.

Autor: Radek Nosil

Komentáře (0)

Přidat komentář
zatím zde není žádný komentář

Sledování komentářů

Chcete-li se rychle dovědět o nových komentářích k tomuto článku, přidejte si jej ke svým sledovaným. Upozornění na nové komentáře pak najdete ve svém osobním boxu Můj EuroFotbal v pravé části hlavičky webu.

Sledovat komentáře mohou pouze registrovaní uživatelé.

Nový komentář

Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní uživatelé. Jste-li již zaregistrován, přihlašte se vyplněním svého loginu a hesla vpravo nahoře na stránce. Nahlásit nelegální obsah můžete zde.

Registrace nového uživatele

Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní uživatelé. Jste-li již zaregistrován, přihlašte se vyplněním svého loginu a hesla vpravo nahoře na stránce.

Registrace nového uživatele