7. kolo
07.10.2007 17:00 CET
0 : 0
(0:0)

Reportáž

Real Murcia - Real Betis 0:0

Murcia se rozešla bezbrankovou remízou s Betisem, když ani jeden tým nedokázal navázat na výhru v minulém kole. Murcia je v tabulce na devíti bodech, Betis na šesti.

Střed zálohy Mircie v tomto utkání vyztužili nově Pablo García a Gallardo a byli to právě domácí, kdo byl v první půli lepším týmem. Ve 12. minutě se do šance dostal Pablo García, ale pak střílel vedle. Hosté spoléhali na forwarda Sobise, ten už napřahoval k tvrdé střele, ale sudí mu odmával ofsajdové postavení. Hra se pak ale stále častěji odehrávala ve středu hřiště. Jediný, kdo měl šance, byl domácí Baiano, při první mu střelu Ricardo chytil, napodruhé jeho pokus vyrazil nad břevno.

Druhá půle odstartovala poklidně. Pak ale murcijský Peňa vysunul Baiana a opět musel Brazilce vychytat Ricardo, v další příležitosti střílel vedle Movilla. Hostující kouč Cúper pak místo Xisca poslal na hřiště Marka Gonzaleze a tah se mu málem bohatě vyplatil. Reprezentant Chile se ocitl úplně sám před brankářem, ale Carini se překonat nenechal. Další možnost měl González šest minut před koncem. Uvolnil se z levé strany a jeho střela trefila ruku bránícího Pabla Garcíi. Sudí ale penaltu neodpískal a nechal pokračovat ve hře. Zápas tak skončil bezbrankvou remízou.

Autor: Radek Nosil

Komentáře (0)

Přidat komentář
zatím zde není žádný komentář

Sledování komentářů

Chcete-li se rychle dovědět o nových komentářích k tomuto článku, přidejte si jej ke svým sledovaným. Upozornění na nové komentáře pak najdete ve svém osobním boxu Můj EuroFotbal v pravé části hlavičky webu.

Sledovat komentáře mohou pouze registrovaní uživatelé.

Nový komentář

Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní uživatelé. Jste-li již zaregistrován, přihlašte se vyplněním svého loginu a hesla vpravo nahoře na stránce. Nahlásit nelegální obsah můžete zde.

Registrace nového uživatele

Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní uživatelé. Jste-li již zaregistrován, přihlašte se vyplněním svého loginu a hesla vpravo nahoře na stránce.

Registrace nového uživatele