16. kolo
16.12.2007 17:00 CET
2 : 1
(0:0)

Reportáž

Real Murcia - Racing Santander 2:1

Real Murcia porazil Racing Santander a posunul se v tabulce na patnácté místo. Hosté zůstávají šestí. Prohra přišla pro Santander po 11 zápasech v řadě. Domácí zase zvítězili v lize po měsíci a půl.

Nováček nastoupil s dvojicí útočníků Iňigo Velez a Fernando Baiano. Racing zase poměrně defenzivně s obráncem Ayozem v záloze a Moratónem opět na místě stopera. V první půli se noho nestalo, gólmani byli skoro bez práce. Hostující Smolarek hlavičkoval jen slabě do míst kde stál Notario. Toňo na druhé straně zase neměl příliš práce s trestným kopem Abela.

Druhá půle byla o poznání živější. Hostující Duscher tvrdě vypálil, míč byl tečován a Notario měl co dělat, aby ho vytěsnil nad břevno. Střelu domácího Baiana zase chytil Toňo, do vedení šla Murcia až v 57. minutě díky trefě střídajícího Henoka Goitoma. Rohový kop byl odvrácen jen slabě, míč se vrátil do vápna, posunul ho Regueiro a hlavou dal gól právě Goitom. O šest minut později vyrovnal Smolarek. To roh rozehrál Munitis a hlavou na přední tyč se trefil právě Smolarek. V 83. minutě pak po ruce Moratóna vstřelil rozhodující gól z penalty Baiano.

Autor: Radek Nosil / sportinglife.com

Komentáře (0)

Přidat komentář
zatím zde není žádný komentář

Sledování komentářů

Chcete-li se rychle dovědět o nových komentářích k tomuto článku, přidejte si jej ke svým sledovaným. Upozornění na nové komentáře pak najdete ve svém osobním boxu Můj EuroFotbal v pravé části hlavičky webu.

Sledovat komentáře mohou pouze registrovaní uživatelé.

Nový komentář

Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní uživatelé. Jste-li již zaregistrován, přihlašte se vyplněním svého loginu a hesla vpravo nahoře na stránce. Nahlásit nelegální obsah můžete zde.

Registrace nového uživatele

Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní uživatelé. Jste-li již zaregistrován, přihlašte se vyplněním svého loginu a hesla vpravo nahoře na stránce.

Registrace nového uživatele