12. kolo
11.11.2007 17:00 CET
2 : 1
(0:1)

Reportáž

Real Betis - Real Zaragoza 2:1

Betis po pěti zápasech konečně vyhrál, na domácím stadionu Manuela Ruíze de Lopery dvěma góly střídajícího Pavona v posledních deseti minutách obrátil výsledek se Zaragozou a po dobrém výkonu získal tři body. I přes vítězství však zůstávají svěřenci Hektora Cupera na předposledním místě, hosté si v tabulce pohoršili a propadli se na osmé místo.

První příležitost měli domácí, kombinace Caffy se Sobisem k brance nevedla. Aktivnější sice byli hráči Betisu, první branku však vstřelil hosté. Ve 35. minutě se dostal ke střele z přímého kopu navrátilec do sestavy Zaragozy Andres D'Alessandro a skvělou střelou, se kterou nemohl brankář Ricardo nic dělat, poslal hosty do vedení.

I v druhém poločasu byl vidět Juan Pablo Caffa, jeho střela z šedesáté minuty se mezi tři tyče nevešla. S pokusem Xisca si poradil brakář Cesar, který chytil i další střelu Caffy, kterého v 74. minutě vystřídal Mariano Pavone a právě ten se stal hrdinou utkání. V 81. minutě si naskočil na dobrý centr Edua a přesnou hlavičkou překonal Cesara. V samém závěru utkání nacentroval míč z pravé strany Xisco, Edu prodloužil míč na Pavoneho a ten druhým gólem v zápase nasměroval Betis ke třem bodům.

Autor: Milan Kopal

Komentáře (4)

Přidat komentář
smazaný uživatel

Panejo, konečně výhra, a jaká!!!To byly nervy!Nejde jen o výhru, oni hráli konečně DOBŘE a to je hlavní!Odteď už bude jen líp...

Reagovat
-Kopy-

nebyl si na výletě ?

Nic jdu k tomu napsat koment

Reagovat
HOST*pitbull

no konecne....el tanqueeeeeeeeee....beticos pudou konecne nahoru verim vaaam

Reagovat
smazaný uživatel

Pojdte se kouknout na funklub betisu asi jediný v ČR :-D http://www.sga-clan.estranky.cz/stranka/betis--funklub

Reagovat

Sledování komentářů

Chcete-li se rychle dovědět o nových komentářích k tomuto článku, přidejte si jej ke svým sledovaným. Upozornění na nové komentáře pak najdete ve svém osobním boxu Můj EuroFotbal v pravé části hlavičky webu.

Sledovat komentáře mohou pouze registrovaní uživatelé.

Nový komentář

Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní uživatelé. Jste-li již zaregistrován, přihlašte se vyplněním svého loginu a hesla vpravo nahoře na stránce. Nahlásit nelegální obsah můžete zde.

Registrace nového uživatele

Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní uživatelé. Jste-li již zaregistrován, přihlašte se vyplněním svého loginu a hesla vpravo nahoře na stránce.

Registrace nového uživatele