38. kolo
18.05.2008 19:00 CET
3 : 2
(1:0)

Reportáž

RCD Mallorca - Real Zaragoza 3:2

Obrovské zklamání zavládlo v Zaragoze, Real se po porážce na hřišti Mallorky loučí s nejvyšší soutěží. Domácím ani tříbodový zisk nakonec nestačil k posunu na šestou příčku.

Na Baleárských ostrovech pršelo a rozhodčí Eduardo Iturralde González byl nucen posunout výkop zápasu. S odložením se lépe vypořádali domácí a v 15. minutě šli po pasu Navarra a zakončení kanonýra Güizy do vedení - 1:0.

Pojistku mohl přidat Arango, jeho ránu ale zastavila tyč. Zaragoza v první půli příliš nepřipomínala tým bojující o přežití, k vážnému ohrožení domácí svatyně se nedostala a do kabin se šlo za stavu 1:0.

Druhý poločas byl daleko záživnější, než jeho první dvojče a lépe do něho vstoupili hosté. V 56. minutě odcentroval z pravé strany Celades a Ricardo Oliveira přesnou hlavičkou oživil naděje Zaragozy na záchranu - 1:1.

Radost hostujícímu týmu příliš dlouho nevydržela, v 65. totiž centroval Arango a Webo hlavou překonal Cesara - 2:1.

V 75. minutě měl obrovskou příležitost Aimar. K tomu se dostal míč v pokutovém území a argentinský záložník dobře vypálil, Moya byl ale na zemi včas a míč vyrazil na roh. Poslední hřebíček do hostující rakve pak zatloukl střídající Castro, branka Oliveira z nastavení už byla pouze labutí písní Zaragozy.

Autor: Tomáš Pavlík / soccernet.com

Komentáře (4)

Přidat komentář
smazaný uživatel

Mallorka bude hrát o pohár Uefa a pošle Zaragozu do druhé ligy!!! Tip 2-0

Reagovat
smazaný uživatel

je to f prdeli

Reagovat
smazaný uživatel

Real Zaragoza se nezadržitelně sune do Segunda División. Je to škoda, je to tradiční prvoligový klub, snad se za rok vrátí. Ambice měli rozhodně vyšší, ale dopadlo to bohužel takto. Ale bylo to opravdu těsné !!!

Reagovat
smazaný uživatel

Zaragoza GUiza je bůh!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

Reagovat

Sledování komentářů

Chcete-li se rychle dovědět o nových komentářích k tomuto článku, přidejte si jej ke svým sledovaným. Upozornění na nové komentáře pak najdete ve svém osobním boxu Můj EuroFotbal v pravé části hlavičky webu.

Sledovat komentáře mohou pouze registrovaní uživatelé.

Nový komentář

Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní uživatelé. Jste-li již zaregistrován, přihlašte se vyplněním svého loginu a hesla vpravo nahoře na stránce. Nahlásit nelegální obsah můžete zde.

Registrace nového uživatele

Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní uživatelé. Jste-li již zaregistrován, přihlašte se vyplněním svého loginu a hesla vpravo nahoře na stránce.

Registrace nového uživatele