14. kolo
02.12.2007 17:00 CET
1 : 1
(0:1)

Reportáž

RCD Mallorca - Real Murcia 1:1

Real Mallorka remizoval s Murcií. Domácí zůstávají v tabulce na osmém místě, Murcia je patnáctá.

V hostující základní sestavě dostal na pravém beku překvapivě od začátku příležitost David de Coz. Hosté vedli, aspoň bod zařídil Mallorce střídající Webó. Dlouho se hrálo ve středu hřiště, bez šancí na obou stranách. Skóre pak prolomil ve 24. minutě s přispěním štěstí hostující Iňigo Velez. Míč odvracel do bezpečí Nunes, ale trefil jen soupeře, balon se odrazil k Velezovi a ten jej levačkou, přestože jej dobře netrefil, poslal do sítě. Mallorka mohla vyrovnat zásluhou čerstvého španělského reprezentanta Guizy, který se dostal za obranu soupeře, ale gólman Notario jeho šanci zmařil. Pak si dal málem vlastní gól hostující obránce Ochoa a Notario se jen díval, jak míč míří těsně vedle tyče.

Krátce po změně stran se podařilo srovnat Guizovi, ale rozhodčí pro ofsajd branku neuznal. Guiza byl ale nadále aktivní, naskočil si na další centr Fernanda Navarra a dobrý zákrok si připsal Notario. Naopak zvýšit mohl opět Velez, ale svůj podržel gólman Lux. A byl to klíčový okamžik, když zanedlouho vyrovnal Webó. To rozehrál trestný kop Ibagaza a Webó se trefil hlavičkou přesně. V závěru mohly oba týmy strhnout výhru na svou stranu. Iňigo Velez si místo penalty vysloužil jen žlutou kartu, další šanci Webó Notario kryl.

Autor: Radek Nosil / www.sportinglife.com

Komentáře (0)

Přidat komentář
zatím zde není žádný komentář

Sledování komentářů

Chcete-li se rychle dovědět o nových komentářích k tomuto článku, přidejte si jej ke svým sledovaným. Upozornění na nové komentáře pak najdete ve svém osobním boxu Můj EuroFotbal v pravé části hlavičky webu.

Sledovat komentáře mohou pouze registrovaní uživatelé.

Nový komentář

Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní uživatelé. Jste-li již zaregistrován, přihlašte se vyplněním svého loginu a hesla vpravo nahoře na stránce. Nahlásit nelegální obsah můžete zde.

Registrace nového uživatele

Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní uživatelé. Jste-li již zaregistrován, přihlašte se vyplněním svého loginu a hesla vpravo nahoře na stránce.

Registrace nového uživatele