35. kolo
04.05.2008 17:00 CET
3 : 2
(1:2)

Reportáž

Racing Santander - Real Murcia 3:2

Dramatický zápas byl k vidění v Santanderu. Domácí Racing, bojující o Ligu mistrů, prohrával se zachraňující se Murcií už o dva góly, nakonec však otočil, soupeř dohrával v devíti a prohrou přišel o šanci na udržení.

Santander v předchozích 16 domácích zápasech inkasoval jen třináct gólů, asi málokdo tak čekal, že od Murcie dostane další dva a k tomu tak rychle. Hosté šli do vedení ve 13. minutě, kdy Peňův centr dopravil do sítě Dani Aguino. A když na ukazateli svítila necelá půlhodina, radovala se Murcia znovu, po přihrávce Jofreho se prosadil Iván Alonso.

Nadšení hostujících fanoušků trochu opadlo už za dalších osm minut. Tchite našel Munitise, tomu sice v zakončení zabránil De Coz, ale radost z toho neměl, protože míč do sítě poslal on sám.

Do druhé půle vlétli domácí s chutí a také hodně rychle vyrovnali. Duscher zprava poslal do dobré pozice Jorgeho Lopeze a jeho střela zpoza vápna skončila v síti. Za devět minut byl obrat dokonán, Lopez se tentokrát přihrával a do černého pálil Munitis.

Hosté se ještě snažili vrátit do zápasu, ale jejich snaha prakticky skončila deset minut před koncem, kdy byli v rychlém sledu vyloučeni Mejía (po druhé žluté) a Pignol (za faul). Santander se díky výhře dotáhl dva body za čtvrté Atlético, Murcia tři kola před koncem ztrácí na záchranu deset bodů a definitivně se tak po roce mezi elitou vrací do druhé ligy.

Autor: Petr Starý

Komentáře (1)

Přidat komentář
smazaný uživatel

Racing Santander je favoritem zápasu a nic náhodě neponechá. Tip 2:0.

Reagovat

Sledování komentářů

Chcete-li se rychle dovědět o nových komentářích k tomuto článku, přidejte si jej ke svým sledovaným. Upozornění na nové komentáře pak najdete ve svém osobním boxu Můj EuroFotbal v pravé části hlavičky webu.

Sledovat komentáře mohou pouze registrovaní uživatelé.

Nový komentář

Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní uživatelé. Jste-li již zaregistrován, přihlašte se vyplněním svého loginu a hesla vpravo nahoře na stránce. Nahlásit nelegální obsah můžete zde.

Registrace nového uživatele

Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní uživatelé. Jste-li již zaregistrován, přihlašte se vyplněním svého loginu a hesla vpravo nahoře na stránce.

Registrace nového uživatele