32. kolo
13.04.2008 17:00 CET
0 : 0
(0:0)

Reportáž

Getafe CF - Real Zaragoza 0:0

Zaragoza přijela do Getafe s jediným cílem – vyhrát. To se jí nakonec ale nepovedlo a odjíždí pouze s bodem za bezbrankovou remízu. Dvacet minut před koncem navíc viděl červenou kartu hostující záložník Matuzalem.

Ani jednomu týmu se poslední zápasy vůbec nevyvedly. Getafe čekalo před tímto utkání na výhru 3 zápasy, Zaragoza dokonce čtyři. A právě současná situace rozhodně nehraje do karet hostujícím hráčům. Tým okolo kanonýra Diega Milita, který ještě loni bojoval o poháry, se dnes sice předvedl poměrně v dobrém světle, přesto v tabulce se z jeho pohledu nic nezmění, i nadále zůstane na sestupovém osmnáctém místě.

Getafe dnes nepůsobilo moc aktivně, vypracovalo si pouze dvě šance, které zaváněly gólem, a proto byl kouč Laudrup po zápase s remízou spokojený. "Máme náskok sedm bodů před sestupovými příčkami, šest kol před koncem, to je hlavní," prohlásil Laudrup, který zároveň připustil, že jeho tým se nyní soustředí hlavně na finále Copa del Rey, které sehraje už příští týden proti Valencii. "Včera jsem sledoval pouze jejich první poločas, ale vím, že prohráli. Jejich současná pozice není pro tak velký klub vůbec dobrá. Ovšem finálový zápas je finálový zápas, ten nemá nic společného s ostatními duely," dodal Laudrup.

Zato hostující kouč Manolo Villanova byl velmi zklamán. "Chybělo nám štěstí, můj tým byl dnes velmi soustředěný, zároveň jsem hráli lépe a já viděl touhu vyhrát."

Autor: Tomáš Honajzer / goal.com

Komentáře (2)

Přidat komentář
smazaný uživatel

Getafe CF se už můžou po neštastném vypadnutí z Poháru UEFA soustředit jen na Primera División. Mají šanci si polepšit, tzn. vyhrát. Jelikož Real Zaragoza momentálně bojuje spíše sama se sebou, vůbec se jí nedaří. Toho by mělo Getafe využít, doufám, že nakonec vykopou 3 body. Tip 2:0.

Reagovat
smazaný uživatel

Jen remíza, ale hl. že Getafe neprohrálo.

Reagovat

Sledování komentářů

Chcete-li se rychle dovědět o nových komentářích k tomuto článku, přidejte si jej ke svým sledovaným. Upozornění na nové komentáře pak najdete ve svém osobním boxu Můj EuroFotbal v pravé části hlavičky webu.

Sledovat komentáře mohou pouze registrovaní uživatelé.

Nový komentář

Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní uživatelé. Jste-li již zaregistrován, přihlašte se vyplněním svého loginu a hesla vpravo nahoře na stránce. Nahlásit nelegální obsah můžete zde.

Registrace nového uživatele

Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní uživatelé. Jste-li již zaregistrován, přihlašte se vyplněním svého loginu a hesla vpravo nahoře na stránce.

Registrace nového uživatele