10. kolo
01.11.2007 22:00 CET
0 : 0
(0:0)

Reportáž

Espanyol Barcelona - Real Murcia 0:0

Diváci na stadionu Estadio Olímpico se branky nedočkali, Espanyol uhrál s Murcií jen bezbrankovou remízu. Svěřenci Ernesta Valverdeho sice celé utkání diktovali tempo hry, k ničemu jim to však nebylo. Katalánský celek tak propásl možnost dotáhnout se b tabulce bodově na Atlético Madrid.

První střelu utkání měl na svědomí kapitán domácího celku, Raul Tamudo, který značně protáhl brankáře Notaria, jenž vyrazil míč s námahou na roh. Další souboj dvojice Tamudo, Notario přišel v polovině prvního poločasu, kanonýr Espanyolu si naběl na kvalitní centr De la Peni, jeho hlavička však skončila v rukavicích hostujícího brankáře. Krátce před koncem prvního dějství měl další šanci po přihrávce Riery Tamudo, ani tentokráte si ovšem na gólmana Notária nepřišel.

Po přestávce hlavičkoval obránce Chica po přímém kopu Luise Garcíi těsně vedle hostující branky. Murcia byla v útočné fázi bezzubá, jednu z mála příležitostí měl Reguiero, radost bývalému záložníkovi Valencie překazil stoper Torrejon, který jeho nadějnou střelu srazil na roh. Poté se neprosadil ani záložník De la Pena, který se vrátil po čtyřměsíčním zranění, v utkání se to však na něm neprojevilo, kreativní záložník patřil k nejlepším hráčům na hřišti. V závěru spálil další šanci domácích Corominas, kterého vychytal fantastický Notario. Favorizovaný Espanyol si tak rozdělil s úporně bránící Murcií po bodu.

Autor: Milan Kopal / www.soccernet.com

Komentáře (3)

Přidat komentář
HOST*bary72

Věřím domácím, jsou favorité. Tip 2:0.

Reagovat
HOST*clasic

čekal jsem že Espanol vstřelí alesp.jeden gol,bohužel měl Tamudo zvhlej prach a já očí ...

Reagovat
HOST*

Reagovat

Sledování komentářů

Chcete-li se rychle dovědět o nových komentářích k tomuto článku, přidejte si jej ke svým sledovaným. Upozornění na nové komentáře pak najdete ve svém osobním boxu Můj EuroFotbal v pravé části hlavičky webu.

Sledovat komentáře mohou pouze registrovaní uživatelé.

Nový komentář

Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní uživatelé. Jste-li již zaregistrován, přihlašte se vyplněním svého loginu a hesla vpravo nahoře na stránce. Nahlásit nelegální obsah můžete zde.

Registrace nového uživatele

Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní uživatelé. Jste-li již zaregistrován, přihlašte se vyplněním svého loginu a hesla vpravo nahoře na stránce.

Registrace nového uživatele