16. kolo
16.12.2007 17:00 CET
1 : 1
(0:1)

Reportáž

Deportivo La Coruňa - Real Zaragoza 1:1

Real Zaragoza sice díky brance Diega Milita na hřišti Deportiva vedl, ale La Coruňa si zkrátka prohrát další domácí zápas dovolit nesměla. Nezbylo jí tedy nic jiného, než v 53. minutě vyrovnat Coloccinim. Ani zisk bodu není zrovna úspěch, což platí pro obě strany.

Po závěrečném hvizdu tedy z trávníku odcházely dva nespokojené týmy. Deportivo i Zaragoza se totiž letos velmi trápí a jednobodová utkání jsou zkrátka málo. Střetnutí začalo opatrně, úvodní "otrkávačku" rázně utnul až gól Diega Milita ze sedmnácté minuty. Argentinský útočník se prosadil hlavou po akci mladého Zapatera a poslal svůj tým do vedení.

Inkasovaná branka Deportivo paralyzovala na celý zbytek poločasu. Jenže Los Maňos této situace nedokázali nikterak využít, což se jim v druhé půli vymstilo.

Po příchodu z kabin byl k vidění zcela jiný obrázek hry. Miguel Ángel Lotina měl během přestávky očividně velmi úspěšný proslov, neboť v průběhu úvodních pěti minut druhého poločasu si La Coruňa vypracovala více šancí než za celý poločas první. Domácím se sice podařilo vyrovnat už ve 48. minutě Xiscem, gól však byl nesprávně neuznán, a tak se mohli fanoušci na stadiónu El Riazor radovat až o dalších pět minut později. Průnik Guardada zakončil z ofsajdové pozice Coloccini, tentokráte byl tedy pro změnu gól nesprávně uznán.

Hned o další minutu nato se měla kopat penalta za faul Ayaly na Xisca, jenže píšťalka rozhodčího zůstala němá, čímž sudí zakončil opravdu pernou desetiminutovku, ve které udělal třikrát naprosto chybné rozhodnutí. Lotinovi svěřenci i nadále útočili, Cristian však v obrovské šanci selhal a mohl děkovat bohu, že Zaragoza nedala v posledních sekundách vítězný gól, přestože k tomu rozhodně měla příležitost.

Jenže Oliveira se neprosadil, Zapater pálil nad, Celades pro změnu do tyče, a tak zůstávají v problémech oba týmy.

Autor: Petr Kilian

Komentáře (0)

Přidat komentář
zatím zde není žádný komentář

Sledování komentářů

Chcete-li se rychle dovědět o nových komentářích k tomuto článku, přidejte si jej ke svým sledovaným. Upozornění na nové komentáře pak najdete ve svém osobním boxu Můj EuroFotbal v pravé části hlavičky webu.

Sledovat komentáře mohou pouze registrovaní uživatelé.

Nový komentář

Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní uživatelé. Jste-li již zaregistrován, přihlašte se vyplněním svého loginu a hesla vpravo nahoře na stránce. Nahlásit nelegální obsah můžete zde.

Registrace nového uživatele

Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní uživatelé. Jste-li již zaregistrován, přihlašte se vyplněním svého loginu a hesla vpravo nahoře na stránce.

Registrace nového uživatele