37. kolo
11.05.2008 21:00 CET
2 : 1
(1:0)

Reportáž

CA Osasuna - Real Murcia 2:1

Osasuna si na své konto připsala velice důležité vítězství, když na Estadio Reyno de Navarra porazila 2:1 Murcii. Pamplona tak po čtyřech porážkách v řadě konečně vyhrála a v tabulce si polepšila na šestnáctou pozici, Murcia potřetí v řadě prohrála a zůstává na předposledním devatenáctém místě.

Domácí šli do vedení už ve druhé minutě, autové vhazovaní chybně prodloužil stoper Mejia za sebe a útočník Dady hlavičkou z malého vápna překonal brankáře Cariniho – 1:0. Vedoucí branka Osasunu uklidnila, další šanci si vytvořili domácí v 18. minutě, kdy Dady našel Juanfrana, jenž však svojí slabší nohou pálil mimo hostující branku. Sedm minut před koncem prvního poločasu se dostal sám před brankáře Cariniho Dady, jenž si naběhl na přihrávku Josetxa, tváří v tvář gólmanovi hostí však pálil nad.

V 53. minutě Osasuna přidala druhý a rozhodující gól, centr Punala se dostal až k Juanfranovi, který se trefil z voleje přesně k tyči hostující branky – 2:0. O patnáct minut později vytáhl Carini tři skvělé zákroky v řadě za sebou a odvrátil tak debakl. V nastaveném čase poté hostující Abel snížil krásnou střelou na zadní tyč na 2:1.

Autor: Milan Kopal / soccernet.com

Komentáře (1)

Přidat komentář
smazaný uživatel

Plašilova parta musí vyhrát nebo jde do druhé ligy.Tip 2-0

Reagovat

Sledování komentářů

Chcete-li se rychle dovědět o nových komentářích k tomuto článku, přidejte si jej ke svým sledovaným. Upozornění na nové komentáře pak najdete ve svém osobním boxu Můj EuroFotbal v pravé části hlavičky webu.

Sledovat komentáře mohou pouze registrovaní uživatelé.

Nový komentář

Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní uživatelé. Jste-li již zaregistrován, přihlašte se vyplněním svého loginu a hesla vpravo nahoře na stránce. Nahlásit nelegální obsah můžete zde.

Registrace nového uživatele

Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní uživatelé. Jste-li již zaregistrován, přihlašte se vyplněním svého loginu a hesla vpravo nahoře na stránce.

Registrace nového uživatele