Pioli: Ibrahimovič je šampion, ale na lednové přestupy se nesoustředíme

22.11.2019, 18:23
Aktuality
Trenér AC Milán Stefano Pioli vyloučil, že by se AC Milán upínal k lednovému příchodu Zlatana Ibrahimoviče. Švédský útočník skončil v americkém Los Angeles Galaxy a hojně se spekuluje o jeho návratu do Itálie, přičemž s AC Milán dokonce už měla proběhnout první jednání. "Pro nás je ale daleko důležitější přítomnost," prohlásil Pioli.

Osmatřicetiletý Ibrahimovič už v Miláně působil mezi lety 2010 a 2012. A bylo to povedené angažmá. Střílel góly a pomohl klubu k zatím poslednímu mistrovskému titulu. Pak zamířil do Paris Saint Germain.

"Ibrahimovič je velký šampion. Skvělý profesionál s úžasnými technickými schopnostmi," prohlásil současný trenér Milána Pioli. "Tady ale skončím. Na lednové přestupy se zatím nesoustředíme. Pro nás je daleko důležitější přítomnost. Myslím na zítřejší zápas a na hráče, které mám k dispozici," uvedl Pioli.

Milán hostí v sobotu Neapol a nutně by potřeboval zvítězit. Zatím je v lize až na čtrnáctém místě a už v první části sezony nabral ztrátu devíti bodů na pohárové příčky. Ani Neapoli to kdovíjak nejde. Momentálně je sedmá. "Je to těžký, ale důležitý zápas. Očekávám od týmu, že tomu každý hráč dá 200 procent," řekl kouč.

Autor: Jiří Fišara / onefootball.com

Komentáře (4)

Přidat komentář
smazaný uživatel

Toho by byla potřeba v Arsenalu na Emeryho

Reagovat
smazaný uživatel

Emery do ledna uz davno bude pryc

Reagovat
Seydou Doumbia

*místo Emeryho

Reagovat
smazaný uživatel

Tak jako Ibra je dobrej hráč, ale hrot není ten nejvetsi problem. Ten je v záloze.

Reagovat

Sledování komentářů

Chcete-li se rychle dovědět o nových komentářích k tomuto článku, přidejte si jej ke svým sledovaným. Upozornění na nové komentáře pak najdete ve svém osobním boxu Můj EuroFotbal v pravé části hlavičky webu.

Sledovat komentáře mohou pouze registrovaní uživatelé.

Nový komentář

Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní uživatelé. Jste-li již zaregistrován, přihlašte se vyplněním svého loginu a hesla vpravo nahoře na stránce. Nahlásit nelegální obsah můžete zde.

Registrace nového uživatele

Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní uživatelé. Jste-li již zaregistrován, přihlašte se vyplněním svého loginu a hesla vpravo nahoře na stránce.

Registrace nového uživatele