Můžeme vyhrát titul, prohlásil Rooney

Manchester United za sebou nemá dobrý vstup do letošní sezóny, postupně však jdou výkony Rudých ďáblů nahoru, načež se svěřenci manažera Louise van Gaala posunuli již na třetí příčku. Podle kanonýra a kapitána Wayne Rooneyho pak může ManUtd získat titul...

Rooney není kvůli rekordu pod tlakem, říká Hodgson

Wayne Rooney proti San Marinu jedním gólem přispěl k jasnému vítězství Anglie. Pro útočníka ManUtd se jednalo o 42. branku za národní tým a pouze sedm zásahů ho dělí od legendárního Bobbyho Charltona. Podle Roye Hodgsona však nebude pod tlakem...

Vyplatila se nám práce během tréninků, radoval se Rooney

Úspěšnou premiéru v roli kapitána anglického národního týmu za sebou má Wayne Rooney. Albion včera vykročil pravou nohou do kvalifikace o postup na mistrovství Evropy 2016, ze Švýcarska si odvezl vítězství 2:0...

Novým kapitánem anglické reprezentace bude Rooney

Novým kapitánem anglické reprezentace se stal Wayne Rooney. Osmadvacetiletý útočník Manchesteru United nahradil ve funkci Stevena Gerrarda, který po neúspěchu Albionu na světovém šampionátu v Brazílii ukončil kariéru v národním týmu.

Novým kapitánem Manchesteru United se stal Rooney

Novým kapitánem Manchesteru United byl zvolen Wayne Rooney. Osmadvacetiletý útočník převzal pásku po obránci Nemanjovi Vidićovi, který po minulé sezoně odešel do Interu. Rooneyho do funkce vybral manažer Louis van Gaal a své rozhodnutí oznámil po úterní výhře 2:1 nad Valencií.

"Zdevastovaný" Rooney se omluvil fanouškům za vyřazení z MS

Útočník Wayne Rooney se prostřednictvím sociálních médií omluvil fanouškům za vyřazení Anglie ze světového šampionátu. Fotbalista Manchesteru United se cítí zdevastovaný z toho, že Albion kvůli páteční nečekané porážce Itálie s Kostarikou (0:1) už před závěrečným zápasem skupiny D nemá šanci postoupit do osmifinále.

Jones bude na MS připraven, chybět nebude ani Rooney

Trenér anglické reprezentace Roy Hodgson v pondělí oznámí třicetičlennou předběžnou nominaci na světový šampionát do Brazílie, v níž by neměli chybět Phil Jones a Wayne Rooney. Oba hráči Manchesteru United mají zdravotní problémy, nejedná se ovšem o nic vážného...

Rooney možná kvůli palci zmešká odvetu s Bayernem

V Manchesteru United se možná budou muset v odvetě čtvrtfinále Ligy mistrů s Bayernem Mnichov obejít bez Wayna Rooneyho. Osmadvacetiletý útočník si poranil palec a zmešká minimálně dnešní zápas s Newcastlem v Premier League.

Je to noční můra, prohlásil Rooney po prohře 0:3 s Liverpoolem

Za noční můru a jeden z nejhorších dnů v kariéře označil útočník Manchesteru United Wayne Rooney nedělní domácí porážku 0:3 od úhlavního rivala Liverpoolu, která ještě prohloubila trápení úřadujícího mistra v anglické lize. United ztrácejí na vedoucí Chelsea propastných osmnáct bodů.

Rooneyho bychom těžko nahradili, soudí manažer Moyes

Wayne Rooney se v posledních týdnech stal pro mnohé deníky a diskuze cílem číslo jedna, protože jeho nedávno prodloužený kontrakt mu zajišťuje poměrně luxusní platové podmínky. Přesto se o uzavřené dohodě dá hovořit jako o úspěchu. Minimálně si to myslí manažer David Moyes, který svého útočníka považuje za nenahraditelného.

Rooney se dohodl na nové smlouvě s Manchesterem United

Anglický fotbalista Wayne Rooney se dohodl na prodloužení smlouvy s Manchesterem United. Osmadvacetiletý útočník podepsal nový kontrakt, který ho v klubu udrží příštích pět a půl roku. Podle informací BBC si Rooney týdně vydělá 300 tisíc liber (9,96 milionu korun).

Mata potřebuje čas, míní Rooney

Ostře sledovaný příchod španělského talentu Juana Manuela Maty sice potěšil nového spoluhráče v dresu Red Devils, ale zkušený útočník zároveň soudí, že bude potřebovat čas k aklimatizaci. Poté by fanoušci United mohli vidět to nejlepší ze Španělova umění.

Mourinho dal Rooneymu dvoudenní ultimátum

Útočník Wayne Rooney se musí během následujících dvou dnů rozhodnout, jestli chce přestoupit do Chelsea, nebo zůstat v Manchesteru United. Po pondělním vzájemném ligovém utkání to prohlásil manažer londýnského celku José Mourinho.

Mourinho potvrdil, že se znovu pokusí získat Rooneyho

Manažer Chelsea José Mourinho potvrdil, že má stále zájem o útočníka Manchesteru United, jehož se už během léta dvakrát neúspěšně pokusil získat. Třetí nabídku Chelsea do Manchesteru nejspíš pošle příští týden po vzájemném ligovém utkání na Old Trafford.

Chelsea neuspěla ani s druhou nabídkou na Rooneyho přestup

Chelsea ani na druhý pokus neuspěla u Manchesteru United s nabídkou na přestup útočníka Wayna Rooneyho. Londýnský klub byl tentokrát ochoten za sedmadvacetiletého anglického reprezentanta zaplatit údajně 25 milionů liber (asi 750 milionů korun).

Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní uživatelé. Jste-li již zaregistrován, přihlašte se vyplněním svého loginu a hesla vpravo nahoře na stránce.

Registrace nového uživatele