Rooney bude nejlépe placeným hráčem Washingtonu v historii

Anglický útočník Wayne Rooney se stal další hvězdou, která zamířila do zámořské profesionální ligy MLS. Dvaatřicetiletý hráč Evertonu se dohodl na přestupu do klubu D.C. United, s nímž podepíše smlouvu na tři a půl roku v hodnotě deset milionů liber. Stane se tak nejlépe placeným fotbalistou v historii washingtonského týmu.

Rooney míří do MLS, bude hrát za D.C. United

Bývalý kapitán anglické reprezentace Wayne Rooney má podle britských médií namířeno do MLS. Dvaatřicetiletý útočník Evertonu by měl s celkem D.C. United podepsat smlouvu do konce roku 2020. Oficiálně by měl být transfer potvrzen 10. června, až se v zámořské soutěži otevře přestupové okno.

Rooney dal první hattrick za Everton a těší se na Allardyce

První hattrick po šesti letech a vůbec první v dresu milovaného Evertonu zaznamenal ve středečním utkání proti West Hamu útočník Wayne Rooney. Výrazně tak přispěl k výhře 4:0, kterou už z tribuny sledoval nový trenér liverpoolského klubu Sam Allardyce.

Rooney byl obviněn kvůli jízdě pod vlivem alkoholu

Nejlepší střelec anglické reprezentace Wayne Rooney byl obviněn kvůli řízení pod vlivem alkoholu. Policisté jej zadrželi v noci nedaleko jeho domova v hrabství Cheshire a následně si jednatřicetiletý útočník vyslechl obvinění. Na kauci byl propuštěn, k soudu se musí dostavit 18. září.

Konec rekordmana. Rooney ukončil reprezentační kariéru

Wayne Rooney před sezónou vyměnil Manchester United za Everton, nyní se loučí také s dresem Anglie. Jednatřicetiletý útočník odchází s 53 brankami jako historicky nejlepší střelec...

Rooney se znovu trefil a vstřelil 200. gól v Premier League

Kanonýr Wayne Rooney skóroval i ve druhém ligovém utkání po návratu do Evertonu, jeho jubilejní 200. gól v Premier League ale tentokrát vítězství nepřinesl. Liverpoolský celek v dohrávce 2. kola remizoval 1:1 na hřišti fotbalistů Manchesteru City, kteří dokázali vyrovnat i v deseti díky Raheemu Sterlingovi. Třetí tým minulého ročníku tak neprohrál v lize už podesáté za sebou.

Navrátilec Rooney se uvedl v Evertonu výstavním gólem

Wayne Rooney okořenil první zápas po návratu do Evertonu gólem. Nejlepší střelec anglické reprezentace zatím skóroval jen v přípravě, kterou liverpoolský klub sehrál v exotické destinaci Tanzanii, ale podle svých slov se cítil úžasně. Do Evertonu se vrátil po 13 letech v Manchesteru United.

Everton dotáhl návrat Rooneyho z Manchesteru United

Návrat ztraceného syna hlásí Everton, za Toffees bude po třinácti letech znovu hrát Wayne Rooney. Jednatřicetiletý anglický útočník přichází z Manchesteru United, v Goodison Parku podepsal smlouvu na dvě sezony a liverpoolský celek za něho nebude platit odstupné...

Premier League v kostce (22. kolo)

Rok 2017 není přelomový jen co do počtu exkluzivních gólů (nejen v Premier League). Nezapomene se na něj i proto, že se v něm píše historie. Nejúspěšnější klub Anglie Manchester United má totiž nového nejlepšího střelce a není jím nikdo menší než Wayne Rooney. Stále teprve jednatřicetiletý, přesto už legendární útočník posunul Sira Bobbyho Charltona na druhé místo svou brankou č. 250.

Rooney zachránil bod pro United a naráz předčil Charltona i Shearera

Kapitán Manchesteru United Wayne Rooney v anglické lize zachránil svému týmu v nastavení remízu 1:1 na hřišti Stoke a 250. soutěžním gólem překonal klubový rekord legendárního Sira Bobbyho Charltona, který platil od roku 1973. Zároveň v jiném ohledu předčil také Alana Shearera...

Rooney 249. gólem za United vyrovnal Charltonův rekord

Kapitán Manchesteru United Wayne Rooney vstřelil 249. gól za slavný anglický tým a vyrovnal klubový rekord legendárního Bobbyho Charltona, který platil od roku 1973. Jednatřicetiletý útočník otevřel rekordní trefou skóre dnešního utkání třetího kola Anglického poháru, v němž "Rudí ďáblové" porazili druholigový Reading hladce 4:0.

Očekávám od Rooneyho více gólů, nabádá Mourinho

Nepříliš vydařené období prožívá Wayne Rooney. Anglický reprezentant a dlouholetá opora Manchesteru United se trápí, načež manažer José Mourinho uvedl, že od zkušeného útočníka očekává větší produktivitu...

Rooney: Média mi píšou nekrolog, ale ještě jsem neskončil

Kapitána anglické reprezentace a Manchesteru United Waynea Rooneyho naštvala kritika médií po zveřejnění jeho "opileckých" fotografií ze svatební párty. Jednatřicetiletý fotbalista cítí velké ponížení, ale v národním mužstvu končit nehodlá.

Klopp se zastal Rooneyho, omluva prý nebyla potřeba

Wayne Rooney byl včera vláčen britskými bulvárními plátky kvůli účasti na svatebním večírku ve zjevně podnapilém stavu, podle trenéra Liverpoolu Jürgena Kloppa však na jeho činu nebylo nic tak špatného. Tahle generace fotbalistů prý zůstává nejprofesionálnější vůbec...

Rooney se musel omlouvat za návštěvu svatebního večírku

V britském tisku se opět probírá Wayne Rooney - tentokrát však nikoliv kvůli soustavnému vysedávání na lavičce, nýbrž pro svůj výstřelek během reprezentačního srazu. Kapitán Manchesteru United byl v sobotu vyfocen na svatbě, za což se nyní musel trenérovi Southgateovi v soukromí omlouvat...

Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní uživatelé. Jste-li již zaregistrován, přihlašte se vyplněním svého loginu a hesla vpravo nahoře na stránce.

Registrace nového uživatele