Nebyl to náš nejlepší zápas, řekl po obratu Van Dijk

Nizozemsko včera hostilo Severní Irsko a na stadionu v Rotterdamu se oproti předpokladům odehrálo velké drama. Hosté se čtvrthodiny před koncem dostali do vedení a domácí rázem byli pod velkým tlakem, z toho se dokázali vymanit a nakonec vyhráli 3:1...

Fotbalistou roku podle FIFA bude Ronaldo, Messi, nebo Van Dijk

Cenu pro nejlepšího fotbalistu světa za rok 2019 podle FIFA dnes získá buď Cristiano Ronaldo z Juventusu, Lionel Messi z Barcelony, nebo Virgil van Dijk z Liverpoolu. Loňský vítěz Luka Modrič z Realu Madrid se nevešel ani do širšího výběru. Stejná sestava byla ve hře o ocenění pro nejlepšího fotbalistu Evropy za sezonu 2018/19 podle UEFA, jehož držitelem se stal Van Dijk.

Fotbalistou roku podle FIFA bude Ronaldo, Messi, nebo Van Dijk

O cenu Best pro nejlepšího fotbalistu světa za rok 2019 podle FIFA se ucházejí Cristiano Ronaldo z Juventusu, Lionel Messi z Barcelony a Virgil van Dijk z Liverpoolu. Loňský vítěz Luka Modrič z Realu Madrid se nevešel ani do širšího výběru. Vítěz ankety bude oznámen 23. září. Stejná sestava byla ve hře o ocenění pro nejlepšího fotbalistu Evropy za sezonu 2018/19 podle UEFA, jehož držitelem se stal Van Dijk.

Nizozemec Van Dijk je nejlepším fotbalistou roku podle UEFA

Nejlepším fotbalistou Evropy za minulou sezonu 2018/19 se stal obránce Liverpoolu Virgil van Dijk. Kapitán nizozemské reprezentace cenu UEFA získal poprvé v kariéře a porazil Argentince Lionela Messiho z Barcelony a Portugalce Cristiana Ronalda z Juventusu, který loni skončil druhý.

Nejlepším fotbalistou Evropy bude Ronaldo, Messi, nebo Van Dijk

Vítězem ankety UEFA o nejlepšího fotbalistu Evropy za minulou sezonu bude jeden z trojice Cristiano Ronaldo, Lionel Messi a Virgil van Dijk. Zatímco Portugalec Ronaldo byl mezi nejlepšími třemi pokaždé od zavedení ankety v roce 2011, nizozemský stoper Van Dijk se do nejužšího tria dostal poprvé.

V nominaci na fotbalistu roku jsou Messi, Ronaldo, Kane i Hazard

V nominaci na cenu The Best pro nejlepšího fotbalistu roku 2019 podle FIFA jsou Cristiano Ronaldo, Lionel Messi, Frankie de Jong, Matthijs de Ligt, Eden Hazard, Harry Kane, Sadio Mané, Kylian Mbappé, Mohamed Salah a Virgil van Dijk. Naopak se do ní nevešel loňský vítěz Luka Modrič.

Messi je extratřída, jsem rád, že proti němu nehraju pořád, řekl van Dijk

Obránce Liverpoolu Virgil van Dijk se přidal k oprávněným chvalozpěvům na adresu kapitána Barcelony Lionela Messiho. Ten ve včerejším prvním semifinále vstřelil anglickému klubu dvě branky a výrazně Katalánce přiblížil postupu.

Messi je nejlepší hráč na světě, shodli se obránci Liverpoolu

O druhý postup do finále Ligy mistrů za sebou usilují hráči Liverpoolu. Poslední překážkou "Reds" na cestě do Madridu, kde se 1. června uskuteční závěrečný souboj o prestižní trofej, je Barcelona. Největší pozor si obrana anglického celku v čele se stoperem Virgilem van Dijkem musí dát na Lionela Messiho, s deseti góly nejlepšího střelce soutěže.

Van Dijk a Sterling si rozdělili ceny pro nejlepší hráče v Anglii

Nejlepšími hráči roku v anglické lize byli vyhlášeni Virgil Van Dijk a Raheem Sterling. Nizozemský obránce Liverpoolu ovládl anketu mezi hráči, zatímco anglického útočníka z týmu obhájce titulu Manchesteru City zvolili novináři.

Nejlepším hráčem Premier League prý bude van Dijk

Nejlepším hráčem Premier League podle hráčské asociace se prý stane obránce Liverpoolu Virgil van Dijk, který v hlasování porazil záložníka Manchesteru City Raheema Sterlinga. Oficiálně budou výsledky ankety oznámeny ve čtvrtek. Dnes je na svém webu zveřejnil Daily Mail.

Ronaldo se potřinácté dostal do jedenáctky roku podle UEFA.com

Hvězdný portugalský fotbalista Cristiano Ronaldo se potřinácté v kariéře dostal do nejlepší jedenáctky roku podle hlasování fanoušků na webu UEFA.com a vylepšil svůj vlastní rekord. Nejvíc hráčů (4) má v internetové anketě za rok 2018 Real Madrid.

Van Dijk po duelu s Němci utěšoval sudího, kterému zemřela matka

Kapitán nizozemské reprezentace Virgil van Dijk gólem v poslední minutě pomohl k remíze 2:2 v Německu a postupu do Final Four Ligy národů. Stoper Liverpoolu však v Gelsenkirchenu zaujal také lidským gestem. Po závěrečném hvizdu utěšoval rozhodčího Ovidia Hategana, jemuž krátce před pondělním utkáním zemřela matka.

Liverpoolu se po Salahovi zranil také Mané, má zlomený palec

Liverpoolu se během reprezentační pauzy zranil další elitní útočník. Po Egypťanovi Muhammadu Salahovi vyřadily zdravotní problémy také Senegalce Sadia Maného, který si zlomil palec na ruce.

Van Dijk měl pohádkový debut, prohlásil Klopp

Jürgen Klopp dokázal s Liverpoolem postoupit do dalšího kola FA Cupu, rozhodující trefu v derby s Evertonem přitom zaznamenala nová posila Virgil van Dijk. Ten měl podle manažera pohádkový debut...

Van Dijk jde do Liverpoolu, ten zaplatí rekordních 75 milionů liber

Vedení Liverpoolu v nejbližších dnech může oznámit příchod jedné posily do středu defenzivní linie. Reds kupují nizozemského reprezentanta Virgila van Dijka ze Southamptonu, který odsouhlasil transfer za 75 milionů liber, tato částka ze šestadvacetiletého stopera udělá nejdražšího obránce historie...

Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní uživatelé. Jste-li již zaregistrován, přihlašte se vyplněním svého loginu a hesla vpravo nahoře na stránce.

Registrace nového uživatele