Další články

Mallorca si z Lazia vypůjčila útočníka Muriqiho

Vedat Muriqi dočasně končí trápení v Laziu. Kosovský reprezentant odešel na půlroční hostování do Mallorcy, které by měl vystřílet záchranu mezi španělskou elitou...

Muriqi zamířil do Itálie, oficiálně se stal posilou Lazia

Lazio do úspěšného konce dotáhlo příchod Vedata Muriqiho. Kosovský reprezentant se na Apeninský poloostrov vydává z Fenerbahçe, které může i s bonusy obdržet 20 milionů eur...

Kosovu bude v Plzni chybět nejlepší střelec Muriqi

Reprezentaci Kosova bude ve čtvrtečním klíčovém utkání kvalifikace mistrovství Evropy v Plzni proti českému týmu i v následném domácím duelu s Anglií chybět největší opora Vedat Muriqi. Nejlepší střelec krátké reprezentační historie balkánského týmu nestihne doléčit zranění kotníku, které utrpěl v zápase turecké ligy za Fenerbahçe Istanbul.

Muriqi a Shala mají před zápasem Kosova v Plzni problémy

Kosovo se chystají na čtvrteční klíčový zápas kvalifikace mistrovství Evropy proti českému týmu v Plzni. Na pondělním úvodním večerním tréninku v Prištině chyběli kvůli zranění zadák Leart Paqarada a záložník Herolind Shala, jenž hrával českou ligu za Liberec a Spartu. Potíže má i nejlepší kosovský střelec Vedat Muriqi, kterého trápí problémy s kotníkem a připravoval se individuálně.

Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní uživatelé. Jste-li již zaregistrován, přihlašte se vyplněním svého loginu a hesla vpravo nahoře na stránce.

Registrace nového uživatele