Muriqi zamířil do Itálie, oficiálně se stal posilou Lazia

15.09.2020, 21:53
Aktuality
Lazio do úspěšného konce dotáhlo příchod Vedata Muriqiho. Kosovský reprezentant se na Apeninský poloostrov vydává z Fenerbahçe, které může i s bonusy obdržet 20 milionů eur...

Urostlý kanonýr do Turecka zamířil před šesti lety, když Teutu vyměnil za Giresunspor. Za ten ve druhé lize nastřílel 17 branek, čímž si řekl o přesun do prvoligového Gençlerbirliği.

Stejnou porci gólů následně Muriqi zaznamenal v sezóně 2018/19 za Çaykur Rizespor, načež se stěhoval pro změnu do Fenerbahçe, které za něho před rokem zaplatilo pouhých 3,5 milionu eur.

Také v istanbulském velkoklubu si třiadvacetinásobný reprezentant Kosova nevedl špatně, když míč za brankáře soupeřů poslal patnáctkrát. Fenerbahçe tak po pouhém roce na Muriqim vydělalo takřka šestinásobek, navíc má ještě k dispozici pět procent z případného dalšího transferu.

Autor: Jiří Vojík / football-italia.net

Komentáře (41)

Přidat komentář
Pipo123

Na Lazio je to vysoká prestupová suma, som zvedavý na neho, v Serii A by mu to mohlo sedieť, vyzerá to byť docela tvrdák v útoku, ale stejne mohol Tare skúsiť Lasagnu či niekoho osvedčeného v rámci Serie A

Reagovat
El-Pistolero-68

A potrebujete ho vubec? Nebylo by lepsi utratit ty penize za jiny post?

Reagovat
Largo

Nevi se, jestli zustane Caicedo. A zapasu bude dost, Serie A, Coppa, LM,... Uzkej kadr je dlouhodobe problemem Lazia. A penize jsou. Prijit by mel urcite jeste Fares na beka a snad i stoper.

Reagovat
HugoBoss27

Wtf?

Reagovat
Largo

?

Reagovat
El-Pistolero-68

Hodit se určitě bude, jen jestli to není na Lazio zbytečně drahá posila, pokud vlastně přichází spíš jako backup namísto Caiceda...

Reagovat
Kucka

Předpokládám, že budou s Immobilem hrát oba, když přichází za dost.

Reagovat
Pipo123

Correa musí hrávať, sním tie zápasy sú kvalitnejšie, dáva tomu útoku rýchlosť, techniku, skôr si myslím že Muriqi bude dvojka za Cirom, zápasov bude veľa a určite si zahraje, to isté aj Caicedo ktorého má Inzaghi rád. Máme troch kvalitných hráčov v útoku, ak sa chytá Muriqi tak sú tam 4 hráči čo dokážu tie zápasy rozhodovať, to je oproti minulým sezóna kurva pokrok.

Reagovat
El-Pistolero-68

Reagovat
Pipo123

Tak zajtra príde Fares na ľavo čo bola niekedy moja vysnená posila, v Spale hrával výborne, do systému zapadne, lenže je otázne ako na tom bude, minulú sezónu odohral len 8 zápasov, mal zranené koleno. Chcel ho Inzaghi, takže ho isto bude stavať do základu, Lulič má zdravotné problémy od korony a možno aj ukončí karieru, takže asi dobrá posila a verím že sa do toho dostane. Prišiel Reina ako backup za Strakoshu čo je dobre, obrana asi nepotrebuje nejakú posilu, možno by to chcelo ľaváka na miesto Raduho, ale neviem koho, moc vhodných hráčov na trhu asi nie je. Do zálohy prišiel Escalante ako backup za Leivu, ten by mohol tvrdiť muziku v zálohe, ten mu prášiť v zápasoch

Reagovat
El-Pistolero-68

Reagovat
smazaný uživatel

Radši bych šel do hráče z ligy. Tenhle borec mi do Lazia nesedí, a za ty prachy už vůbec ne. Ale snad se bude dařit

Reagovat
smazaný uživatel

Cekal jsem ze skonci v Manchesteru kdyz za nej united nabizeli o 7,5mil. euro vice .. asi se mu nechtelo na sever jelikoz plat by tam mel urcite lepsi nez v Rime ..

Reagovat
smazaný uživatel

Alebo zvážil, že v Laziu má predsa len o dosť väčšiu šancu niečo aj odohrať v základe než v Manchestri, kde by som to v jeho prípade videl skôr na lavičku a pri výbere nového zamestnávateľa sa riadil aj podľa toho...

Reagovat
smazaný uživatel

Zase brat vic penez za lavicku nesmrdi zeptej se Rosickeho:D ten by na ni sedel do dnes kdyby mu arsenal prodluzoval dal smlouvu ..

Reagovat
snuff24

tak Rosický by seděl všude protože byl skleněnej, takže proč nesedět dál v Arsenalu?

Reagovat
smazaný uživatel

Našťastie sa ale nájdu aj futbalisti, ktorí neuvažujú tak ako Rosický či Diaby a nestačí im len v jednom kuse maródovať a pritom poberať krásny plat. Niektorí majú ambície aj pravidelne hrávať a toto berú do úvahy aj pri výbere nového pôsobiska.

Reagovat
El-Pistolero-68

Tak co jako mají dělat, když jsou pořád zranění? Radši marodit v Arsenalu než v české lize, ne?

Reagovat
VdV

Albánská špína... tobě v Laziu pšenka nepokvete panáčku

Reagovat
Votas

Asi tak jako tam nevydrží působit Igli Tare, co?

Reagovat
El-Pistolero-68

Reagovat
Furia Ceca

Reagovat
Largo

Reagovat
Shevchenko

A proto je to asi 5. Albánec v týmu.

Reagovat
Přéma

Reagovat
Stannis Baratheon

Vůbec není Albánie Albánců plná. První cizí jazyk co se tam učí je Italština a každý kdo něco umí tak odtamtud jde právě do Itálie. A nevím jestli zrovna v Laziu, kde "šéfuje" Albánec a několik dalších je v týmu, bude problém.

Reagovat
AjaxFans

Se špínou souhlas

Reagovat
Le Gunner

Ten mě tak sral při vzájemných zápasech reprezentací...

Reagovat
Bakary3

Co zákrok, to faul, ten měl být snad i vyloučenej, samej loket...

Reagovat
Zephyr

Hrál tvrdě, ale zároveň bylo vidět, že je kvalitou úplně někde jinde než zbytek kosovského týmu. A vlastně i naše hráče strkal do kapsy... Tehdy mě v těch zápasech fakt zaujal.

Reagovat
Kucka

Reagovat
Bakary3

To jo, ale prijde mi jako docela vylizanej

Reagovat
El-Pistolero-68

Reagovat
danko10

Ak nas Rickyho neochota odist sportovo zomriet do Janova zachrani od prichodu De Sciglia, bude mat pre klub vacsi prinos, nez sme mohli kedy dufat.

Reagovat
Maritazzi

Reagovat
Largo

Reagovat
El-Pistolero-68

Kdo je Ricky?

Reagovat
The Krupy

From @romeoagresti

Important hours for the termination of Khedira’s contract.

If Ramsey & Khedira leave, then a new midfielder will be signed. The addition of another midfielder is difficult if there is no sale.

Juventus agreed on a loan with buy option for De Sciglio to Roma. De Sciglio is likely to accept Roma

Dzeko's agent will be in Rome in the next few hours, if there is the "yes" to Milik , the operation, Dzeko to Juventus will be unlocked immediately. For Milik, Napoli wanted €45m from Juve, but they want just €20m-€25m from Roma.

Suarez will still take exam tomorrow regardless of his arrival at Juventus.

Work ongoing to bring Kean back on loan.

For Douglas, there are offers from the Emirates and an inquiry from Manchester United. He's on the market & could leave

Pellegrini will stay.

Dybala? Juventus have not received any offers For him + His agent is in Turin to meet with the management.

Juventus have decided to keep Rugani.

Reagovat
Largo

Barak do Hellasu na hostovani s opci. Ted podstupuje zdravotni prohlidku

Reagovat
oli9

ideální štace pro něj

Reagovat
Largo

Reagovat

Sledování komentářů

Chcete-li se rychle dovědět o nových komentářích k tomuto článku, přidejte si jej ke svým sledovaným. Upozornění na nové komentáře pak najdete ve svém osobním boxu Můj EuroFotbal v pravé části hlavičky webu.

Sledovat komentáře mohou pouze registrovaní uživatelé.

Nový komentář

Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní uživatelé. Jste-li již zaregistrován, přihlašte se vyplněním svého loginu a hesla vpravo nahoře na stránce. Nahlásit nelegální obsah můžete zde.

Registrace nového uživatele

Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní uživatelé. Jste-li již zaregistrován, přihlašte se vyplněním svého loginu a hesla vpravo nahoře na stránce.

Registrace nového uživatele