Mallorca si z Lazia vypůjčila útočníka Muriqiho

31.01.2022, 20:36
Aktuality
Vedat Muriqi dočasně končí trápení v Laziu. Kosovský reprezentant odešel na půlroční hostování do Mallorcy, které by měl vystřílet záchranu mezi španělskou elitou...

Sedmadvacetiletý útočník přišel k Biancocelesti před rokem a půl za 20 milionů eur z Fenerbahçe, ve 49 soutěžních zápasech se však pouze dvakrát střelecky prosadil.

Zmíněnou bilanci alespoň dočasně nevylepší, protože druhou část sezony odehraje na hostování v Mallorce. Součástí dohody by neměla být opce na přestup.

Muriqi prožil nejvydařenější část kariéry v Turecku, kde v první a druhé lize postupně prošel Giresunspor, Gençlerbirliği, Çaykur Rizespor a zmíněné Fenerbahçe.

Autor: Jiří Vojík / rcdmallorca.es

Komentáře (4)

Přidat komentář
Pipo123

Asi najhorší prestup, za 20 miliónov všetci čakali nejakú kvalitu, obrovské sklamanie...

Reagovat
Messiáš

Z Turecka nikdy nevis, od tam i superstar muze skoncit jako flop. Mallorca by mela tusim mit opci, i kdyz se v clanku pise neco jineho. 20 mega uz vam nikdo nevrati, ale polovinu, pokud se chytne mozna jo

Reagovat
Seydou Doumbia

Kosovan z Turecka, nevím co si čekal...jasný průser od začátku

Reagovat
smazaný uživatel

Vzhledem k tomu ze letos sebrali body obou klubum ze sevilly, valencii , villareal a porazili venku Atlety + 2 prvo ligove kluby v poharu maji na zachranu naslapnuto celkem slusne. Ackoli zatim v nezavideni hodne pozici porad zbyva 15 kol ..

Reagovat

Sledování komentářů

Chcete-li se rychle dovědět o nových komentářích k tomuto článku, přidejte si jej ke svým sledovaným. Upozornění na nové komentáře pak najdete ve svém osobním boxu Můj EuroFotbal v pravé části hlavičky webu.

Sledovat komentáře mohou pouze registrovaní uživatelé.

Nový komentář

Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní uživatelé. Jste-li již zaregistrován, přihlašte se vyplněním svého loginu a hesla vpravo nahoře na stránce. Nahlásit nelegální obsah můžete zde.

Registrace nového uživatele

Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní uživatelé. Jste-li již zaregistrován, přihlašte se vyplněním svého loginu a hesla vpravo nahoře na stránce.

Registrace nového uživatele