Další články

Roda se dohodla se Spartou, Sejk bude hrát druhou nizozemskou ligu

Václav Sejk oficiálně hostuje z pražské Sparty ve druholigovém nizozemském Roda JC Kerkrade. Po sezoně se 21letý útočník vrátí na Letnou, kde má platný kontrakt...

Sejk a Schánělec na odchodu, Sparta útočníky nevzala na soustředění

S pražskou Spartou na soustředění ve španělské Marbelle neodcestují Václav Sejk a Tomáš Schánělec. Úřadující mistři podle klubového webu budou u obou útočníků řešit herní vytížení v jarní části sezony.

Sejk před Německem: Chceme se držet toho, co platilo na Anglii

Podle útočníka Václava Sejka budou čeští reprezentanti do 21 let hrát v nedělním druhém utkání mistrovství Evropy s Německem o všechno. Na webu Fotbalové asociace ČR (FAČR) uvedl, že "Lvíčata" by se proti obhájci zlata měla držet stejných věcí jako v úvodním čtvrtečním duelu s Anglií (0:2)...

Skupina je silná, nejsme favority, ale cílem zůstává postup, shodla se "Lvíčata"

Češi do 21 let se shodli, že jim dnešní los mistrovství Evropy v příštím roce přisoudil velmi těžkou skupinu. Mladíci se v základní fázi turnaje utkají v Gruzii s obhájcem trofeje Německem, nevyzpytatelným Izraelem a Anglií, která před nimi skončila na prvním místě tabulky v kvalifikaci. Navzdory náročné skupině zůstává cílem "Lvíčat" boj o postup do čtvrtfinále.

Sejk odešel ze Sparty na roční hostování do Jablonce

Útočník Václav Sejk odešel ze Sparty na roční hostování do Jablonce. Pražané si ho budou moci stáhnout zpět v zimní přestávce. Kluby o tom informovaly na svých webech.

Sejk překvapil sám sebe a věří, že dalšími brankami pomůže Teplicím k záchraně

Václav Sejk připustil, že dosavadními čtyřmi góly v dresu Teplic překonal své původní střelecké cíle. Devatenáctiletý útočník věří, že dalšími brankami pomůže Severočechům k záchraně v nejvyšší soutěži. Kmenový hráč Sparty pomohl v utkání 30. kola první ligy rozhodující trefou k výhře nad Českými Budějovicemi 2:1.

Sejk splnil slib trenérovi a jediným gólem rozhodl o výhře v Liberci

Teplický Václav Sejk pár dní před zápasem 27. ligového kola v Liberci trenérovi Jiřímu Jarošíkovi řekl, že dá gól. Český reprezentant do 21 let slib splnil a jedinou brankou rozhodl o nečekaném vítězství jeho týmu pod Ještědem 1:0. Sejk si pochvaloval, že Tepličtí po sérii tří porážek zabrali a v neúplné tabulce poskočili na 12. místo. Věří, že se Severočeši udrží v nejvyšší soutěži bez nutnosti hrát baráž.

Teplice přivedly na hostování Sejka a Proška

Václav Sejk bude na jaře hostovat z pražské Sparty v Teplicích, kde už v minulosti působil. Devatenáctiletý útočník čeká na debut v nejvyšší soutěži. Na hostování s opcí přišel ke "Sklářům" z druholigového Ústí nad Labem i krajní obránce či záložník Václav Prošek. Severočeši o tom informovali na svém webu.

Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní uživatelé. Jste-li již zaregistrován, přihlašte se vyplněním svého loginu a hesla vpravo nahoře na stránce.

Registrace nového uživatele