Další články

Bývalý reprezentant Procházka o rok prodloužil smlouvu se Zlínem

Bývalý reprezentant Václav Procházka bude i v nadcházející sezoně hrát první ligu za Zlín. Zkušený osmatřicetiletý obránce a kapitán týmu s vedením "Ševců" o další rok prodloužil končící smlouvu. Zlínští o tom informovali na svých internetových stránkách.

Zlín o rok prodloužil smlouvu s bývalým reprezentantem Procházkou

Bývalý reprezentant Václav Procházka bude i v nadcházející sezoně působit v prvoligovém Zlíně. Vedení "Ševců" se zkušeným sedmatřicetiletým obráncem prodloužilo končící smlouvu o další rok. Zlínští o tom informovali na svých internetových stránkách.

Prvními posilami Zlína se stali stoper Procházka a útočník Dramé

Prvními posilami Zlína na novou sezonu se stali obránce Václav Procházka a útočník Youba Dramé. Šestatřicetiletý Procházka přišel jako volný hráč po skončení smlouvy s Ostravou a podepsal roční kontrakt. Dvaadvacetiletý Francouz zamířil na Moravu z druholigového Ústí nad Labem.

Stoper Procházka už nebude hrát za Baník Ostrava

Obránce Václav Procházka v ostravském Baníku skončil. Šestatřicetiletému stoperovi v klubu vypršela smlouva a z Ostravy odchází jako volný hráč. Baník to oznámil na svém webu.

Ostrava prodloužila s Procházkou a Granečným

Baník Ostrava si smluvně pojistil dva hráče ligového kádru. Nové kontrakty s pátým celkem uplynulé sezony podepsali stoper Václav Procházka a záložník Denis Granečný.

Ostrava prodloužila smlouvu se stoperem Procházkou

Bývalý reprezentant Václav Procházka bude i další sezonu působit v Ostravě. Čtyřiatřicetiletý stoper s Baníkem podepsal na soustředění v Kroměříži novou smlouvu.

Ostravu posílil stoper Václav Procházka

Stoper Václav Procházka posílil Ostravu. Bývalý reprezentant a trojnásobný mistr s Viktorií Plzeň dnes v Ostravě podepsal kontrakt a proti Slovácku už v sobotu může hrát.

Baník v zimě posiloval na všech frontách. Budou milionové posily stačit na záchranu?

Nadšení, které obklopovalo fotbalový Baník po letním návratu do ligy, je pryč. Tradiční klub však před jarem mohutně zbrojí. Budou hvězdné posily stačit na záchranu?

Ostrava s Procházkou v Turecku podlehla Olimpiku Doněck

Hráči Ostravy v závěrečném utkání na soustředění v Turecku podlehli Olimpiku Doněck 0:3. Druhý poločas za prvoligového nováčka odehrál bývalý obránce Plzně a české reprezentace Václav Procházka, který by se měl stát další posilou Baníku.

Bývalý reprezentant Procházka má být další posilou Baníku

Bývalý reprezentant Václav Procházka ukončil po dohodě smlouvu v tureckém Osmanlisporu a má se stát další zimní posilou Baníku Ostrava. Ještě dnes se má připojit k týmu na soustředění. ČTK o tom informoval jeho agent Pavel Zíka ze společnosti Global Sports, který jedná s vedením Baníku o smlouvě pro třiatřicetiletého stopera.

Procházka definitivně přestoupil do Osmanlisporu

Reprezentant Václav Procházka se stal definitivně hráčem Osmanlisporu, kam přestoupil z Plzně. Dnes v aktuálně dvanáctém celku turecké ligy prošel zdravotní prohlídkou a podepsal smlouvu na dva a půl roku s opcí na další rok. ČTK to potvrdil hráčův manažer Pavel Zíka.

Procházka míří z Plzně do tureckého Osmanlisporu

Reprezentant Václav Procházka po čtyřech letech zřejmě opustí Plzeň, který mu dala souhlas k přestupu do tureckého Osmanlisporu. Jednatřicetiletý stoper má v neděli odletět do Antalye, kde se připojí k novému týmu na soustředění, absolvuje lékařskou prohlídku a podepíše smlouvu na tři a půl roku.

Procházku mrzí, že se nepoměří s kanonýrem Lewandowským

Ačkoli by se mohlo zdát, že zpráva o absenci kanonýra Roberta Lewandowského v úterním utkání s Polskem české fotbalisty potěší, opak byl pravdou. Svěřenci trenéra Pavla Vrby se s jedním z nejlepších útočníků na světě chtěli poměřit. Na souboj s nejlepším střelcem kvalifikace se těšil i stoper Václav Procházka.

Vrba povolal do reprezentace Krejčího, Procházku a Pospíšila

Trenér české reprezentace Pavel Vrba doplnil nominaci na přípravné zápasy se Srbskem a Polskem o Ladislava Krejčího ze Sparty, Václava Procházku z Plzně a Martina Pospíšila. Jablonecký záložník se vrací do národního týmu po sedmi měsících.

Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní uživatelé. Jste-li již zaregistrován, přihlašte se vyplněním svého loginu a hesla vpravo nahoře na stránce.

Registrace nového uživatele