Prvními posilami Zlína se stali stoper Procházka a útočník Dramé

11.08.2020, 14:31
Aktuality

Text článku byl v souladu s podmínkami smlouvy s autorem článku, agenturou ČTK, ze systému vymazán.

Autor: ČTK

Komentáře (135)

Přidat komentář
PlackaSKS

Reiter, procházka.. asi masochisti když jdou za panikem

Reagovat
smazaný uživatel

reiter?

Reagovat
smazaný uživatel

Nikam nešel. Zlín si myslel, že Baník bude platit většinu jehoměsíční gáže. To ale místní **** jaksi zapomněl zmínit, když dává moudra...Zase žid :-)

Reagovat
smazaný uživatel

v práci jednoho slávistu mám, a fakt, je to žid každým coulem

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
ACSeRw!n

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
icka

Reagovat
hodjohn

Reagovat
PISTOLERO

Reagovat
HalaMadrid_Flx

Reagovat
Mononukleoza

Mě by někdy zajímalo jak třeba toto idividium vypadá a co si dovolí v běžném životě. Ja si myslím že lidé úspěšní v osobním reálném životě prostě takhle na internetu nevyjadřují... Nebo nemám pravdu?

Reagovat
PlackaSKS

Jestli máš na mysli mě, tak moje fotka tu byla. Jestli latentního spartana na kterého reaguješ, tak jeho tu kolovala také...

Reagovat
bobis21

Reiter tam ale nejde, spíš se jim za tu jejich nabídku Baník vysmál.

Reagovat
Losinho

Ale Reiter by tam chtěl ne?

Reagovat
bobis21

Nevím, jeho vyjádření jsem nikde neviděl. Každopádně jak píše trevor nahoře, Zlín žádnou nabídku která by stála za zvážení nedal. Myslím že se i u nás do hry určitě dostane, není na jeho poštu taková konkurence - vlastně jen Potočný

Reagovat
ratusek

Navíc Kozel říkal, že mu ještě dá šanci se prosadit. i když to může být jen fráze. Ale jelikož hrává v přípravě, tak na tom asi něco bude

Reagovat
hodjohn

Nechtěl

Reagovat
PlackaSKS

Jdou za panikem nemělo znamenat přestoupili do Zlína. Ale psalo se tu jak za ním Reiter chtěl a procházka k němu i přestoupil po osobním rozhovoru... Profesor šikana

Reagovat
bobis21

Pánik chtěl Reitera víc než Reiter za ním. A to tvé navážení do nás by sis mohl odpustit...

Reagovat
PlackaSKS

Kdy jsem naposledy přispíval něco k baníku? Budeš kritizovat i vaše fanoušky za navazeni do Slavie? Hele, občas by pomohlo si lehce přešlápnout a brát věci aspoň trochu s nadsázkou.

Reagovat
bobis21

Problém je že vy jste s tím začali tím že jste nám hromadné na podzim sprostě nadávali. Ale tehdy jsi to obhajoval jako normální, když lidi na fanoušky Baníku reagovali stylem "drž picu zmrde" apod. Teď tady vytahuješ něco, co je v Baníku přes půl roku uzavřená kapitola - jediný kdo o tom má pořád potre u psát jsou slavisti - proč?

A co se týče nadávek na vás, tak např. na to "žide " jsem tu reagoval kriticky několikrát.

A k druhému komentu - pořád nevím o tom, že by někde říkal že tam chce. Ty snad něco takového máš? Všude jsem našel jen vyjádření že Zlína že o něj mají zájem.

Reagovat
PlackaSKS

Že slavisti začali ostravakum nadávat ( a ten pocit obecně nemám až na pár výjimek) není můj problém. Co uvadis jako příklad, a ani nic podobného, jsem nepsal, protože tak prostě nekomunikuju. Maximálně s lichnou.

Přijde mi, že nedokážeš rozlišit jednoduchej vtip nebo narážku a reaguješ jako by ti v tu chvíli někdo hodil hovno na barák. Zkus se nad to někdy povznést.

A pokud si žádné vyjádření Reitera nikde nenasel, jak vis, že ho chtěl Pánik víc než on za panikem? Protože přesně to si napsal... "Pánik chtěl Reitera víc než Reiter za ním. "

Reagovat
bobis21

Ty konkrétně jsi takové věci nepsal, ale vím žes o tom tehdy psal že to je normální, když to jiní psali. A o jaký vtip tady šlo?

To že máš potřebu tady vytahovat něco, co je pro všechny v Baníku dávno uzavřené prostě ukazuje, že máš jen potřebu si kopnout. Jiný důvod pro to prostě nevidím.

Pánik i Grygera do médií vypouštějí jak ho hrozně chtějí, Reiter ani nikdo jiný z týmu o žádném zájmu z jeho strany neví. Naopak prý klubu řekl že jeho priorita je zůstat.

Reagovat
PlackaSKS

Ach jo, tohle nemá smysl. Že je to normální jsem nepsal na vulgární urážky, ale na něco co nazyvas "kopáním". To mi normální mezi fanoušky různých táborů prostě přijde. Stejně jako mi přijde normální to přijmout, občas i s úsměvem když to má nějakou úroveň.

Oproti tomu vulgarismy mi normální nepřijdou a používají je jen ti nejprimitivnější. Opět se najdou všude. U vas, u nás a u Sparty je jich momentálně nejvíc. V tomhle pořadí.

Před chvílí si od něj nic neslyšel, teď, že je jeho priorita zůstat a že o ničem nikdo z týmu ( ani Reiter sám ) nic neví... Každá zpráva jiná informace. Bude lepší to nechat být, pokud souhlasíš.

Reagovat
bobis21

Já to od ostatních beru, ale od slávistů to tady už fakt dávno přerostlo rozumnou úroveň a už s vámi fakt nejde normálně o ničem mluvit. Vrcholem toho opravdu bylo, když na konci podzimu byly reakce slávistů na jakýkoliv komentář k baníku sprosté nadávky. To že se v tom samém babráte i po půl roce to jen dokazuje.

A paměť mám fakt celkem dobrou, takže si panatuji si že když nám ještě v době Pánika nadávali tak jsi to nazval "běžní diskutující" - takže je to vlastně normální.

Reagovat
PlackaSKS

Opakuju, nešlo o vulgární urážky, ale o normální popichování, za které (pokud budu generalizovat stejně jako ty) si zkrátka můžete sami. Jenže vy jste jako Frýdek, rozdat umíte, ale přijmout už ne. Nicméně kdybych byl konkrétní, tak do tohohle bych nezahrnul tebe. To jen proto, že i ty dáváš všechny slavisty do jednoho pytle.

Reagovat
bobis21

Jenže já mluvil právě o těch urážkách, což tam bylo jasné - mám ti tu konverzaci najít?

Reagovat
PlackaSKS

asi jo, moje paměť sotva sahá do minulého týdne

Reagovat
bobis21

https://www.eurofotbal.cz/clanky/u-kormidla-baniku-ostrava-skoncil-kouc-panik-454699/?forum=1#post11634432

Tady. Celá ta diskuze je ale ukázka toho o čem mluvím - bezdůvodné nadávky na všechny kdo napsali něco jiného než že je Pánik dokonalý.

Reagovat
PlackaSKS

ale no tak, to byl samozřejmě jenom vtip. jako ok, nebyl to dobrej vtip a takhle na netu se to možná blbě rozpozná, ale tohle snad nemůžeš ani myslet vážně

Reagovat
bobis21

Je to jednoduché - mně přijde normální chovat se slušně, ne lhát a nadávat všem okolo. Nehodlám se k takovým věcem ani snižovat. Ta averze velké části fans Baníku k vam tady vznikla z toho že jste nás bezdůvodně půl roku v kuse zasypavali nadávkami. Do té doby jsem tady o slávistech neřekl jedinou negativní věc.

Reagovat
PlackaSKS

ta averze začala na vaší straně... a oba asi tušíme kdo to tak mohl začít, že jo

Reagovat
bobis21

To není pravda. Začalo to nadávkami od slavistu. To že se s trevorem nesnášíte je sice pěkné, nadávat kvůli tomu všem kdo mají stejný oblíbený tým je ale něco úplně jiného.

Reagovat
PlackaSKS

a zase, generalizuješ tady jen ty. já nadávkami nezačal, kdo jiný ze slávistů je mi celkem jedno. nezodpovídám za ně a se spoustou nesouhlasím a to i nahlas, takže tohle mi už, prosím, přestan konečně podstrkovat. stejně tak nenadávám tobě a když se otírám o baník tak jen jako o soupeře v lize, jinak je mi popravdě úplně ukradenej. trošku se zamysli jak moc osobně si všechno bereš... vždyt se tomu divili i lidi ze srazu, že tam si byl v pohodě a tady se často chováš jako ženská co má krámy

Reagovat
bobis21

Já nikde nenapsal že někomu nadáváš ty. Ale jiní slavisti začali nadávat nám, my se k nim pak podle toho začali chovat. Tys mi taky na srazu přišel v pohodě a tady máš pořád potřebu do ostatních kopat, vůbec nechápu proč.

Tak znovu a jednoduše- když někdo slavistům říká "žide", není to v pořádku. Stejně tak ale není v pořádku když někdo hráčům nebo fanouškům Baníku říká např. "cikáni". To že ti nadává fanoušek nějakého klubu není důvod nadávat všem fanouškům toho klubu.

Můžeš mi říct s čím z toho nesouhlasíš?

Reagovat
PlackaSKS

s timhle v zásadě souhlasim. akorát nevidim jako takovej problém nekomu řikat žide nebo cikáne když ten druhej ví, že nejde o rasismus... a to v tom hle případě celkem platí.

ale taky si myslim, že takhle na foru se ztratí hodně "v překladu", takže bys měl vážně vše brát volněji

Reagovat
bobis21

Beru. Ale když půl roku čteš pod každým příspěvkem to samé, začne tě to srat...

Reagovat
PlackaSKS

tak to ale může napsat úplně kdokoli tady

Reagovat
bobis21

Nemyslím si. Když nepočítám pár trollů tak jsou většinou v České a BL sekci kam chodím docela normální diskuze.

Reagovat
PlackaSKS

mně přijde, že se to podstatně zhoršilo... přibylo hrozně moc dementů

Reagovat
bobis21

No, většinou ty hovadiny píše pár stejných. Možná jich přibývá, ale pořád je tu ten zbytek se kterým se bavit dá (tam počítám i tebe samozřejmě). To je ale to co mě u toho tématu Pánik na podzim sralo - že i ti normální najednou začali nadávat každému kdo ho nepodporoval. Fakt doteď netuším proč.

Reagovat
PlackaSKS

to je jednoduchý. některý z vašeho tábora to tak hrotili, že se tomu ostatní začali vysmívat. a rozhodně ne jen slávisti... tomu se ale nemůžeš divit

Reagovat
bobis21

Někteří = 2 (trevor a cukouš). Tím se dostávám k tomu "To že ti nadává fanoušek nějakého klubu není důvod nadávat všem fanouškům toho klubu" co jsem psal předtím. Když by psali nadávky těm dvěma, je to jedno, proč byla ta potřeba to psát všem netuším. A byli že všech klubů, ale většinou to byli právě ti trolove z těch klubů, od vás to byla i část těch které jsem měl vždy za normální.

Reagovat
PlackaSKS

ne jen ti dva, i když především oni... taky to musíš brát taky, že většina lidi když se tady směje baníku, tak se směje jim. a prostě to bylo tak přehnaný, že si to pak všichni užili... nic tak hroznýho za tim nevidim. asi jako výsmech tvrdíkovi za cokoli

Reagovat
bobis21

Ale v tom je právě ten rozdíl. Když lidi posílají do temných míst Tvrdíka za to co dělá je normální posílat do prdele všechny slavisty kvuli tomu co dělá jen Tvrdík by byl nesmysl.

Vím jen o těch dvou, nikoho jiného jsem si nevšiml. A kdyby byl někdo další, tak pořád platí to samé - nadávat těm konkrétním je v pohodě, ale nadávat všem kteří fandí stejnému klubu je nesmysl. Taky neříkám že každý slávista je komunistická svině, to jsou jen majitelé a Tvrdík

Reagovat
PlackaSKS

nadávat komukoli neni v pořádku, vole

Reagovat
bobis21

Já to beru takhle - když se ke mně někdo chová normálně, chovám se k němu taky normálně. Když mi někdo začne nadávat, budu se k němu podle toho taky chovat Takže těm kteří mají potřeby mi psát že jsem "polský cikán který mlátí děti" jenom protože fandím baníku budu klidně nadávat. Komunistitckým sviním taky.

Reagovat
PlackaSKS

tak zase počkej, každej kdo fandí baníku je polskej cikán co mláti děti, ne? znám osobně asi jen lichnu, ale tam to odpovídá du spát, za 4h vstávám. snad jsme si to trošku vyjasnili... dobrou

Reagovat
smazaný uživatel

Tak tohle si někam uložit a dát ti to sežrat, až zas budeš o někom psát, že je to mrdka a další urazky. Ty si vazne nevidíš to své huby a ještě tu používáš tak chabé výmluvy. Počínaje tím, že tyhle "války" jsme začali my, i když to není pravda.

Kurva židovská, no. Tací byli, jste a budete.

Reagovat
smazaný uživatel

Ale od ledna uz stejne kazdy vi co je zac

Reagovat
PlackaSKS

Někomu nadávat není v pořádku. Stejně jako pít alkohol sám doma. Takže říct o tobě, že si tlustá mrdka bez jakékoli důstojnosti je jako když sem si dal včera láhev vína. Vím, že bych neměl, ale udělá to radost. Nauc se chápat psanej text, primitive, a třeba tě pak bude mít rád aspoň vlastní máma. Tak zase pac za rok.

Reagovat
smazaný uživatel

Ano, já jsem primitiv a ještě do toho tahej něčí matku. Nadsázka zase?

Tady o mě s cukroušem píšeš bůh ví co (a to nemluvím o tom vašem tajném chatu, viď? Jen si vzpomeň), ale když se ozveme, tak "Já nic, nadsázka, na netu se to blbě pozná".

Jsi kunda čím dál větší

Reagovat
PlackaSKS

Tajnej chat

Reagovat
doshcz

Reagovat
KingMaster13

Sekta

Reagovat
smazaný uživatel

Už si vylepil plakáty ?

Reagovat
KingMaster13

Bohužel jsem pomalej, nestíhám to Včera jsem se byl projít v Terezíně

Reagovat
smazaný uživatel

Tak pohyb, v tom vedru ti to prospěje.

Reagovat
KingMaster13

To je pravda, navíc je tam krásně

Reagovat
smazaný uživatel

Situace ohledene Panika se vyhrotila do extremu ale byly k tomu legitimni duvody. Kdyby mistni vedeli a slyseli jak o nem a Sombergovi mluvili jini tak by jeste dekovali, ze sme na nej hodni Ale uz to nema vubec smysl resit kdyz uz tu pul roku neni... To jenom na slavistech zanechal jeho konec nejaky stopy, zajimalo by me proc. I kdyz odpoved asi znam

Reagovat
smazaný uživatel

Co se týče vztahů hráče s Páníkem dokládá třeba i samotný Bary, který prohlásil, že ty poslední měsíce pod vedením těch dvou bylo... "Zvláštní".

Ale proč to tu stále obhajovat? Kdo chce, pochopí to, kdo ne, vždy to jak klaun vytáhne. Co se týče nadávek na něj. Jak on na ně, tak dostával "zpětnou" vazbu.

Reagovat
smazaný uživatel

Samozřejmě, že to místní velká obřízka, jenž chce nejraději pochcat Trevora a nabádá k tomu své asocialni ovecky vytáhl Panika naschvál.

A jsme zas u toho. Místní židy nejdříve zajímá Baník, Panik, někteří uživatelé a až pak někde v dali je konečně jejich Slavie.

Reagovat
PlackaSKS

Ale líbí se mi, že během pěti hodin od "žádné jeho vyjádření sem nečetl" ses dostal až k tomu kdo chtěl co víc. Sem rád, když si lidi zjišťují nové informace (byť na smysl původní zprávy nemají absolutně žádný vliv)

Reagovat
kolouch

Dobrá posila pro Zlín. Když se mu vyhnou zranění, bude hodně platný

Reagovat
ratusek

Tys ho asi moc hrát neviděl poslední dobou

Reagovat
HanzBP

Mně přišlo, že nějaký ten svůj standard si vždycky odehrál.

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
ratusek

Vždyť pokaždé člověk trnul strachy, co vymyslí ve vápně a že z toho bude pentla

Reagovat
Neyjrayx

Mám stejný pocit když vidím Frydrycha na hřišti

Reagovat
HanzBP

To bych ani neřekl. Spíš když tam jde do zákroku Fillo, tak je to o nervy.

Reagovat
lichna.

Reagovat
risk je zisk

No, ne no .

Reagovat
smazaný uživatel

spíš kdyby se mu vyhnul věk tam ten věk jde znát hrozně nestíhal po poločase

Reagovat
John Obi Mikel

To jsem zvědavej, jak dlouho tu ligu bude ještě zvládat.

Reagovat
risk je zisk

Poslední šance si zahrát ligu .

Když už ho nechtěli ani v Baníku, tak to už o něčem svědčí. Nejsem fanoušek takových nákupů.

To nejlepší už má za sebou a i kdyby byl nejlepší, tak celou sezónu neodehraje (věk nezastavíš).

Snad nebude hrát na úkor někoho mladšího.

Reagovat
db18

Psalo se, že buď bude do tříčlenné obrany, nebo jako backup a mentor pro Cedidlu.

Reagovat
risk je zisk

Hrozně moc tomu chci věřit :).

Reagovat
Ferguson6

To už má 36

Reagovat
smazaný uživatel

Ale jo, ve trech vzadu na to ma jeste v pohode

Reagovat
smazaný uživatel

Banik konecne posilil

Reagovat
kecipep

Výborně, doufám, že bude hrát v základu

Reagovat
db18

Reagovat
smazaný uživatel

Jsem rád, že nakonec ještě našel angažmá. Své si v Baníku vždy odehrál, hlavně při tom záchranářském jaře, ale i mnohokrát potom. Za to ještě jednou díky a hodně štěstí

Reagovat
smazaný uživatel

A Youba Dramé pro Zlín fantastická posila

Reagovat
ondrasch77

Trochu jsem doufal, že bychom se o Procházku mohli pokusit i my.

Už jen kvůli EL a mladíkům na stoperu.

Reagovat
smazaný uživatel

Je pravdou, že přivést zpět na hostování třeba ještě Plechatého, tak máte tři stopery mezi 21 - 23 a Jeřábka k tomu...Třeba to tak Jablonec ale bude muset udělat. Nevím co je s takovým Costou, jestli už sehnal někde angažmá nebo ne, ale docela si ho dokážu u vás představit...Dokázal bych vyjmenovat černochy co působili v každém z ligových týmů, ale u Jablonce mě nikdo nenapadá Měli jste tam někdy někoho takového vůbec? Nebo mě jen klame paměť?

Reagovat
ondrasch77

Costa nechtěl působit jinde v ČR kromě Sparty... Tenby se mi líbil taky.

V Jablonci kdysi působil pouze v Béčku černoch jménem Tanoh (nebo tak nějak) a ten se neprosadil ani v tom B týmu, v Áčku nikdo.

Teď všichni pějou ódy na útočníka Torfiqa Abubakara (rovněž zatím v Béčku),

který je v přípravě velmi produktivní. Já ho viděl na jaře a taky se mi docela zamlouval..., tak snad za rok do Áčka.

A ještě tu snad byl nějaký Torfiqa krajan na zkoušku na stopera, ale mám pocit, že ho poslali domů...

A tohle je podle mě naše největší kuriozita

https://www.transfermarkt.com/landon-ling/profil/spieler/213791

Reagovat
smazaný uživatel

Tak to ne Jinak díky za objasnění

Reagovat
Neyjrayx

Reagovat
smazaný uživatel

Tak on si to v MS kraji celkem oblíbil. Počkej pak na příběh Filla, co by mohl někdy na netu vyjít. Něco podobného, kraj si oblíbil, i Baník atd. No, uvidíš sám, až to bude venku... Tam pak bude třeba i odpověď na to, jak nedal penaltu proti Brnu, když se "zachraňovala" liga...

A u Prochybauera... Pokud dostaneš prvoligovou nabídku, máš to blízko na Čeladnou na golf s klukama z FCB, nemusí se stěhovat nikterak daleko, tak proč ne, že jo.

Reagovat
bobis21

Tak zrovna cestu Zlín - Čeladná autem bych nijak často absolvovat nechtěl. Úplně dobře se tam nejede - provoz většinou šílený a většinou nikde po cestě to nerozjedeš pořádně (buď obec nebo kopec).

Ale fotbalově se asi Zlínu ještě hodit může.

Reagovat
smazaný uživatel

Ale stále je to kratší na vzdálenost ( i s ohledem na stěhování z Ov.) než jezdit z Příbrami či ČB. Jinak by i vybíral tyto destinace, ne?

Reagovat
bobis21

Jasně, já jen že zrovna tahle cesta nějak pravidelně je dobré sebemrskačství uvidím ho tam radši než v Příbrami

Reagovat
smazaný uživatel

Jestli řídí jako Jankul, tak to má za slabou hodinku

Reagovat
ratusek

Jankul je blázen?

Reagovat
smazaný uživatel

moc se s tím nesral na dědině ale žádná prasárna

Reagovat
smazaný uživatel

Aspoň může vyvést rodinu na kopce a hory

Reagovat
Marv

Těch 15 reprezentačních startu prostě nikdy nepochopím

Reagovat
havrys99

Byl to Vrbovo kůň no, nejlíp zahrál doma s Nizozemskem

Reagovat
Mercury

Vrbovo kůň

Reagovat
martin1

To jsem zvědav na Ústí, Matějka, Dramé, Bassey pryč, to jsou 2/3 všech gólů.

Reagovat
bourbon

v době kdy reprezentoval na to prostě měl. takže asi tak.

Reagovat
Bakary3

byl dobrej

Reagovat
icka

Reagovat
doocetung

OT: Granecny na zdravotní prohlídce v FC Emmen , asi mají skauty v embargu a viděli jak dobře kope panáky

Reagovat
veikko

Zase proč ne? Jemu by určitě prospělo, kdyby neměl čas někde chlastat a chtěla by se po něm tvrdá práce. Pokud zamaká, tak se tam určitě prosadit může.

Reagovat
AjaxFans

Cena?

Reagovat
Kepy_FCB

Jako v 1.lize NL??? Pokud ho nějakým zázrakem vezmou tak tam upadne do totálních depresí když uvidí že nemá ani na rezervu a k chlastu přidá i další drogy, klub ho však zachrání rychlým vyexpedováním do Ovy.

Reagovat
ratusek

nebo se tam může vzhledem ke své rychlosti prosadit a uplná změna prostředí mu pomůže

Reagovat
Pride

Nemůže. To by musel změnit přístup. Dopadne jako Smékal.

Reagovat
Kepy_FCB

obávám se že v cizí zemi bude úplně ztracen po všech stránkách

Reagovat
smazaný uživatel

rychlostí ať si jde do norska za boltem. Hroznej dřevák a když se nechytl ani v budějovicích tak se nechytne ani tady. Kdyby jste věděli před tím skromnej kluk kterej brigádoval v tescu. A co se z něj stalo. Na toho za 2 roky zapomenete a když půjdete kolem Emmenu tak vám bude prodávat tuloipány

Reagovat
smazaný uživatel

Mohl bys tam jít brigádničit taky...Aspoň bys neměl čas pořád psát takové hlouposti, to se ani zdaleka netýká jen Granečného...

Reagovat
smazaný uživatel

ale tady se bavíme o něj.

Reagovat
Pride

Tady má o něm pravdu, znám ho osobně a je to strašný kretén.

Reagovat
smazaný uživatel

Já poznal tolik kopaček, kteří by se takhle dali označit...Já věřím, že s ním není všechno OK, mám to už z tolika zdrojů, že zase nejsem jeho zaslepený fanoušek, abych tomu nevěřil. Na druhou stranu, i já v jeho věku udělal spoustu hloupostí, nechoval jsem se vždy OK...Já nad Denisem tedy hůl lámat nechci. Jsem rád, že ho někdo z ciziny oslovil, lepší než Liberec, kde by měl Chaluše, blízko k Vaníčkovi a ostatní jeho "kamarádi" by nebyli taky zase na "druhé straně světa". V Emmenu dostane školu života a může mu to pomoci, třeba ještě nastartovat dobrou fotbalovou kariéru, přát mu budu.

Reagovat
smazaný uživatel

já bych to nepsal kdybych s nim nechodil na SŠ a dosti jsme si byly blízko dva roky. Ho hrozně ty prachy změnily, ale fakt hrozně. KDyž to porovnám s dalšíma baníkovcema co se mnou byly ve třídě Buchta, Chvěja a Kuba Bolf. S Chvějičem a Buchtičem chodím furt doteď.

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
smazaný uživatel

já s ním chodil na SŠ doteď si pamatuji jak ve 3 ročníku tam sotva byl, a 4 dostával za podpis. Ve čtvrtaku šel do 3 ročníku na AHOL. Já s ním brigadoval v Tescu v třebovicích hodnej kluk i kamarád v té době i jsem u něj několikrát přespával. Od toho 3 ročníku hrozná změna prakticky si přišel jenom do lavice, a měl nás všechny u piče. Na stodolní apod. ani nemluvě. Jen on tam měl toma apod. jako by jeho gorily takže mlel hovna na všechny. To i Ondra Chvěja je oproti němu světec nebudu tu vypisovat všechno, ale hroznej skok u něj tady fakt peníze změnily člověka. I to jak jsem pak byl u něj a choval se k mamce prostě peníze ho přerostli až moc

Reagovat
smazaný uživatel

Zkus to česky demente.

Reagovat
smazaný uživatel

HEIL HITLER

Reagovat
smazaný uživatel

HEIL HITLER

Reagovat
mayday

Proč, jak se chová?

Reagovat
smazaný uživatel

to už dávno dělá btw

Reagovat
John Obi Mikel

Tvl co na něm vidí, respektive podle čeho ho vyskautovali

Reagovat
smazaný uživatel

Tak pořád je to reprezentant, prošel všemi výběry. Na to zahraniční týmy taky slyší.

A ne, v repre nepaberkoval ba naopak. Takže zas takového kretena bych z něj nedělal, že neumí skoro ani kopnout do míče...

Reagovat
John Obi Mikel

Jo v ty repre, co jsem ho videl, nehral uplne zle

Spíš myslim na klubové úrovni.

Reagovat
smazaný uživatel

Začal hrát špatně až, když Kučeru vystřídal někdo, díky němuž ztratil seběvědomí a pak se to s ním bohužel svezlo. Jinak pod Petrželou, Kučerou hrál dobře. Svého času ho jako 18 tiletého chtěla koupit i Sparta...

Reagovat
smazaný uživatel

Mají jen dva hráče na levou stranu, dle TM, i Holanďani tam něco takového psali na můj Twitter...Holandská liga je samozřejmě lepší než česká, Ajax, PSV, Feyenord, AZ...Rozdíly ve výkonnosti klubů jsou tam ale opravdu velké, takže Emmen bych kvalitativně přirovnal třeba k Olomouci, lepší liga, ale klub určitě ne...Může mu to jen pomoci a je to ve svém věku už celkem zkušený hráč, mládežnický reprezentant. Hostováním s opcí se jistí, určitě nejsou hloupí a zjistili si, že poslední dobu toho v lize moc neodehrál, smysl mi to takhle dává...

Reagovat
John Obi Mikel

Tak uvidime, moc mu neverim . Prdel by byla, kdyby se Denis prosadil a supertalent Černý ne.

Reagovat
bobis21

Černý se prosadil, ale pak ho zničilo zranění

Reagovat
Kepy_FCB

Průser pro Zlín a zahrávání se sestupem

Reagovat
kecipep

Reagovat

Sledování komentářů

Chcete-li se rychle dovědět o nových komentářích k tomuto článku, přidejte si jej ke svým sledovaným. Upozornění na nové komentáře pak najdete ve svém osobním boxu Můj EuroFotbal v pravé části hlavičky webu.

Sledovat komentáře mohou pouze registrovaní uživatelé.

Nový komentář

Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní uživatelé. Jste-li již zaregistrován, přihlašte se vyplněním svého loginu a hesla vpravo nahoře na stránce. Nahlásit nelegální obsah můžete zde.

Registrace nového uživatele

Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní uživatelé. Jste-li již zaregistrován, přihlašte se vyplněním svého loginu a hesla vpravo nahoře na stránce.

Registrace nového uživatele