Postup už by se rovnal zázraku, připustil kapitán Plzně Procházka

Plzeňští hráči cítí, že postup ze základní skupiny Evropské ligy jim dnes utekl mezi prsty. Proti Rapidu Vídeň sice měli tlak, ale dali jediný gól a prohráli 1:2, což posunulo dál právě rakouský celek. Kapitán Václav Procházka uznal, že nyní už by se postup rovnal zázraku.

Vyloučený Procházka slíbil spoluhráčům za výhru odměnu

Plzeňskému kapitánovi Václavu Procházkovi se dnešní výhra 2:1 nad Spartou ve šlágru 12. ligového kola asi hodně prodraží. Nejenže ho zřejmě čeká pokuta od vedení klubu za zbytečné vyloučení, zároveň bude muset připravit spoluhráčům pohoštění za to, že i v deseti dovedli zápas k důležitému triumfu nad hlavním rivalem v boji o titul.

Musíme to napravit proti Spartě, burcuje po prohře Procházka

Poslední dvě prohry Plzně ve čtvrtek v Evropské lize ve Vídni s Rapidem a dnes v lize v Brně hodně mrzí reprezentačního stopera a kapitána Viktorie Václava Procházku. Ve Vídni do zápasu kvůli trestu po vyloučení na Villarrealu nezasáhl. O to více byl zdravě fotbalově nabuzen uspět v Brně, kam se přemístili fotbalisté Plzně už v pátek ze 120 kilometrů vzdálené Vídně...

Motivací jsou jména soupeřů, říká reprezentant Procházka

I když čeští reprezentanti vstupují do závěrečných dvou kvalifikačních zápasů s Tureckem a Nizozemskem s vědomím jistého postupu, o motivaci prý mají i tak postaráno. Podle obránce Václava Procházky k tomu stačí podívat se na jména soupeřů. Už to prý hráčům nedovolí zápasy vypustit, ale donutí je to podat maximální výkon.

Procházka: Soldado asi přesvědčil rozhodčího, ať mě vyloučí

Kapitána Plzně Václava Procházku mrzelo, že ve čtvrtečním zápase Evropské ligy ve Villarrealu oslabil vyloučením západočeský tým, který už v závěru nedokázal zvrátit porážku 0:1. Jednatřicetiletý stoper se domnívá, že k jeho druhé žluté kartě v 80. minutě napomohl i domácí útočník Roberto Soldado, který svou reakcí po vzájemném souboji možná rozhodčího přesvědčil.

Procházka: Zápas s Minskem jsme zvládli skvěle takticky

Kapitán Plzně Václav Procházka přiznal, že Viktoria byla na začátku úvodního zápasu skupiny Evropské ligy s Dinamem Minsk trochu nervózní. Jednatřicetiletý reprezentant však vyzdvihl, že český mistr nakonec domácí utkání skvěle zvládl po taktické stránce a zvítězil 2:0.

Procházka bere úvodní duel Evropské ligy s Minskem jako stěžejní

Kapitán Václav Procházka si myslí, že vzhledem k vyrovnanosti plzeňské skupiny Evropské ligy bude stěžejní zvládnout hned úvodní čtvrteční zápas s Dinamem Minsk. Pokud fotbalisté Viktorie doma potvrdí dobrou defenzivu z posledních utkání a dokážou proměňovat šance, mohou podle jednatřicetiletého reprezentanta vyhrát.

Procházkovi ke gólovým přihrávkám pomohly nové kopačky od Hubníka

Jako stopera by Václava Procházku mělo těšit hlavně to, že až na jedinou chybu fungovala obrana Plzně v duelu s Maccabi Tel Aviv velmi dobře. Jenže on navíc k důležité výhře 2:1 přispěl asistencemi na oba góly Viktorie. Pomohly mu k tomu nové kopačky, které dostal od spoluhráče Romana Hubníka.

Na Spartě chceme hrát stejně aktivně jako doma, říká Procházka

Plzeňští půjdou do šlágru 27. ligového kola na Spartě s náskokem tří bodů a vědomím výhry 2:0 v podzimním vzájemném duelu, obránce Václav Procházka s tím ale kalkulovat nehodlá. Západočeši podle něj na Letné nebudou ustupovat od své útočné hry a chtějí předvést stejný výkon jako v listopadu.

Procházka se vrátil do sestavy a útočnou hrou přispěl ke gólu

Obránce Václav Procházka si v sobotním duelu kvalifikace mistrovství Evropy s Lotyšskem nečekaně hodně zaútočil. Přestože hraje stopera, byl paradoxně jedním z nejnebezpečnějších českých hráčů. Dostal se do několika zakončení, podílel se na vyrovnávacím gólu Václava Pilaře, ale k výhře to stejně nestačilo. Reprezentanti remizovali 1:1 a přišli o vítěznou sérii z úvodu kvalifikace.

Procházka: Van Persieho nesmíme nechat ani rozběhnout

Reprezentační obránce Václav Procházka se chystá na souboje s nizozemským kanonýrem Robinem van Persiem, který bude při absenci zraněného Arjena Robbena zřejmě největší ofenzivní hrozbou "Oranjes" v úterním zápase evropské kvalifikace. Kapitán nizozemských fotbalistů prý nesmí v Praze na Letné dostat žádný prostor.

Proti Jablonci přidáme na důrazu a nasazení, slibuje Procházka

Plzeňští se chystají v pátečním ligovém utkání s Jabloncem trochu změnit herní styl. Obránce Václav Procházka očekává, že viktoriáni se budou především prezentovat větším důrazem a nasazením. Právě to jim totiž prý chybělo v posledních pěti zápasech, ve kterých poztráceli devět bodů.

Procházka chce pomoci k vítěznému loučení s kvalifikací

Jednou ze změn v sestavě české reprezentace pro závěrečné utkání kvalifikace v Bulharsku bude obsazení stoperského postu po vykartovaném Tomáši Sivokovi. Trenér Josef Pešice zřejmě sáhne po Václavovi Procházkovi z Plzně, který má velkou touhu rozloučit se s kvalifikací vítězstvím.

Procházka chyboval, pak Plzni zařídil vítězství nad Příbramí

Divoký týden prožívá plzeňský Václav Procházka. Nejprve v úterý dostal červenou kartu v předkole Ligy mistrů, v pátek zase chybou pomohl Příbrami ke gólu v utkání 2. ligového kola. Nakonec však vše odčinil a gólem zařídil Plzni výhru 4:2.

Procházka při oslavách titulu zažíval nejkrásnější chvíle kariéry

Když v sobotu před půlnocí vystoupil plzeňský Václav Procházka při oslavách mistrovského titulu na podium na plzeňském náměstí, zažíval prý nejkrásnější okamžik své kariéry. Byla to prý chvíle, kterou si bude pamatovat do konce života. Celkově se však při oslavách krotil, jelikož ho hned druhý den čekal premiérový sraz národního týmu.

Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní uživatelé. Jste-li již zaregistrován, přihlašte se vyplněním svého loginu a hesla vpravo nahoře na stránce.

Registrace nového uživatele