Plzeňští netají velkou touhu oslavit zisk titulu doma

Plzeňští netají velkou touhu oslavit zisk mistrovského titulu už po nedělním utkání před domácími fanoušky s Libercem. Věří, že rozjetého soupeře zastaví a vybojují potřebnou výhru. Motivuje je i to, že před rokem v posledním kole sezony přišli na severu Čech po bezbrankové remíze o titul.

Procházka bere pozvánku do reprezentace jako vrchol kariéry

Za vrchol dosavadní kariéry označil Václav Procházka premiérovou nominaci do národního týmu ke kvalifikačnímu utkání s Itálií. Je teď hodně zvědavý na to, jak to v reprezentaci chodí.

Na Hráče měsíce za duben kandidují Štajner, Kováč a Procházka

Na ocenění Hráč měsíce první ligy za měsíc duben kandidují Radoslav Kováč a Jiří Štajner z Liberce společně s plzeňským Václavem Procházkou. Nominaci dnes zveřejnila Ligová fotbalová asociace (LFA). Trenérem měsíce bude jeden z trojice Pavel Vrba (Plzeň), Jaroslav Šilhavý (Liberec) a sparťan Vítězslav Lavička.

Procházka doufá, že si bude moci dobírat kamarády z Boleslavi

Pro Václava Procházku z Plzně bude nedělní duel 19. kola první ligy s Mladou Boleslaví hodně specifický. V týmu soupeře totiž prožil čtyři roky, než se vloni v zimě vrátil zpět na západ Čech. Doufá, že se gólově prosadí a bude si moci své bývalé spoluhráče dobírat.

Procházka je připraven proti Neapoli nastoupit, koleno mu drží

Obránce Václav Procházka během zimní přípravy Viktorie Plzeň zažehnal problémy s kolenem a je připraven nastoupit do čtvrtečního utkání Evropské ligy s Neapolí. Záležet bude jen na trenérovi Pavlu Vrbovi, jestli ho nasadí do sestavy, přestože od začátku prosince odehrál jen 70 minut v poslední přípravě se Slaskem.

Procházka završil gólem Atlétiku nejlepší podzim kariéry

Nejlepší podzim své kariéry prožívá Václav Procházka. Obránce Plzně dnes rozhodl jediným gólem o výhře nad Atlétikem Madrid a postupu Viktorie z prvního místa ve skupině Evropské ligy.

Procházka: Chci, aby Falcao nastoupil

Stoper Plzně Václav Procházka má pro strach uděláno. Ve čtvrtek se může postavit proti jednomu z nejlepších útočníků světa Radamelovi Falcaovi z Atlétika Madrid, této výzvy se však nebojí. Naopak by ji přivítal.

Procházka věří, že Plzeň utne čekání na výhru v Mladé Boleslavi

Ještě na podzim oblékal dres Mladé Boleslavi, nyní Václav Procházka věří, že pomůže fotbalistům Plzně pokořit svůj bývalý tým a utnout čekání na vítězství ve městě aut. Plzeň tam ještě v první lize ani poháru nevyhrála.

Procházka věří, že mu zážitek z arény Schalke vylepší i postup

Po více než čtyřech letech si zahraje zápas evropského poháru na soupeřově hřišti. A obránce Plzně Václav Procházka věří, že mu duel proti Schalke 04 nezajistí jeden z vrcholných zážitků kariéry pouze proto, že se hraje v proslulé Veltins Areně, jednom z nejznámějších stadionů starého kontinentu.

Plzeňští novicové se těší na ostrý start

Nelehký úkol čeká dva nováčky v základní sestavě Plzně ve čtvrtečním duelu Evropské ligy se Schalke. Václav Procházka a Vladimír Darida musí dokázat, že jsou schopní nahradit Davida Bystroně a Petra Jiráčka, kteří v zimě klub opustili. Oba věří, že jsou s týmem natolik sehraní, aby mezeru po dvou podzimních oporách zacelili.

Plzeň získala Procházku z Mladé Boleslavi, kam jde Fillo

Plzeň posílí z Mladé Boleslavi defenzivní univerzál Václav Procházka, který se na západ Čech vrací po čtyřech a půl letech. V pátek s Viktorií podepíše smlouvu na 3,5 roku. Opačným směrem zamíří křídelní hráč Martin Fillo, oba kluby o formě jeho působení jednají. Zřejmě půjde o půlročním hostování.

Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní uživatelé. Jste-li již zaregistrován, přihlašte se vyplněním svého loginu a hesla vpravo nahoře na stránce.

Registrace nového uživatele