Další články

Kapitán Watfordu Deeney se nevrátí do tréninku, bojí se o dítě

Kapitán anglického Watfordu Troy Deeney se odmítá vrátit do tréninku kvůli obavám o zdraví své rodiny. Má strach, že by mohl koronavirem nakazit malého syna, který trpí dýchacími obtížemi.

Watford věří, že ve finále poháru porazí i Manchester City

Hráči Watfordu jsou po velkém obratu v semifinále Anglického poháru přesvědčení, že ve finále mohou zaskočit i favorizovaný Manchester City. Londýnský celek si o trofej zahraje podruhé v klubové historii a poprvé od roku 1984 poté, co v neděli porazil 3:2 po prodloužení Wolverhampton, přestože prohrával už 0:2.

Watford koupil Kabaseleho a pojistil si Deeneyho

Belgický obránce Christian Kabasele přestoupil z Genku do Watfordu, který za něj zaplatil 8,3 milionu liber (asi 270 milionů korun). Třináctý tým uplynulého ročníku Premier League podepsal s pětadvacetiletým reprezentantem pětiletou smlouvu.

Zářijová Premier League v kostce

Od začátku letošní sezóny anglické nejvyšší soutěže vám Eurofotbal přináší novou rubriku s názvem Premier League v kostce, která má za úkol shrnout v pokud možno stravitelné formě uplynulý víkend. Jako bonus k pravidelným článkům po každém kole jsem však, stejně jako minulý měsíc, připravili i souhrn za celé září, který se ohlíží za uplynulými koly anglické soutěže trošku analytičtějšíma očima.

Představení nováčků Premier League: Watford FC

Již zítra EuroFotbal spouští čtyřdílný seriál s přehlednými medailonky všech 20 účastníků příštího ročníku Premier League, ještě předtím ovšem načínáme tuto minisérii, která poněkud netradičně představí pouze nováčky nadcházející sezony. Alternativním způsobem takto nahlédneme do zákulisí, na trenérské lavice i přímo na trávníky...

Deeney spojil budoucnost s Watfordem

Troy Deeney pomohl Watfordu vystřílet postup do Premier League, čímž ještě vzrostl zájem konkurenčních celků o jeho služby, kapitán "Sršňů" ale nakonec prodloužil smlouvu...

Watford oslnil Anglii. Plakal bych, radoval se hrdina Deeney

Ve fotbale musí být vždy jeden šťastný a druhý na dně. Alespoň tedy v případě, kdy mráz běží po zádech a na zeleném trávníku jde takříkajíc o hodně. Až příliš krutý příklad této pravdy nabídl obrázek ve Vicarage Road, svatostánku Watfordu, kde se včera odehrála odveta semifinále play-off Championship o postup do Premier League.

Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní uživatelé. Jste-li již zaregistrován, přihlašte se vyplněním svého loginu a hesla vpravo nahoře na stránce.

Registrace nového uživatele