Pekhart přestoupil z Ingolstadtu do AEK Atény

Český fotbalista Tomáš Pekhart přestoupil z německého Ingolstadtu do AEK Atény. V řeckém klubu podepsal smlouvu do června 2017 s opcí na další dva roky. Klub to oznámil na svém webu.

Pekhart odletěl do Atén dojednat angažmá v AEK

Český fotbalista Tomáš Pekhart by ještě před pondělním koncem přestupního období mohl změnit dres. Včera přiletěl do Atén, kde jedná o angažmá v místním celku AEK. Zatím není jasné, zda by z bundesligového Ingolstadtu přestoupil, či v předním řeckém klubu jen hostoval.

Pekhart mění v Německu dres, zdarma ho získal Ingolstadt

Tomáš Pekhart končí své angažmá v Norimberku, i nadále ovšem bude hrát druhou nejvyšší německou soutěž. Český útočník zamířil do konkurenčního Ingolstadtu, který ho získal zdarma...

Pekhart chce s Norimberkem konečně vyhrát a dát nějaké góly

Tomáš Pekhart se s dalšími dvěma českými spoluhráči v Norimberku Adamem Hlouškem a zimní posilou Ondřejem Petrákem chystá na víkendový vstup do jarní části německé ligy. Jeho tým chce co nejdříve, nejlépe hned v sobotu proti Hoffenheimu, zlomit čekání na první výhru v sezoně a zachránit se.

Pekhart už trénoval, ale po otřesu mozku stále s úlevami

Útočník Tomáš Pekhart po lehčím otřesu mozku dnes již trénoval s českou reprezentací na úterní kvalifikační utkání s Bulharskem, stále však jen lehce a s úlevami. Sám si není jistý, zda bude připraven nastoupit. Při páteční ráně do hlavy totiž na chvíli dokonce ztratil vědomí.

Pekhart: Snad mi výkon z Brém pomůže do sestavy Norimberku

Český útočník Tomáš Pekhart doufá, že se díky svému výkonu v zápase s Brémami znovu usadí v základní sestavě Norimberku, ze které v úvodu této sezony vypadl. Čtyřiadvacetiletý fotbalista v neděli nastoupil v německé lize poprvé od první minuty a hned pomohl asistencí k venkovní remíze 3:3.

Pekhartova paradoxní sezona: méně branek, ale lepší pocit ze hry

V bundesligové sezoně zaznamenal jen čtyři branky a zůstal daleko za svým počinem z loňské premiérové sezony, kdy se trefil hned devětkrát. Přesto si útočník Tomáš Pekhart z právě skončeného ročníku v Norimberku odnáší lepší vnitřní pocit než z předchozí - na první pohled - úspěšnější sezony.

Vydra kvůli kotníku přijde o duel s Itálií, nahradí ho Pekhart

Matěj Vydra přijde kvůli zraněnému kotníku o zápas kvalifikace mistrovství světa proti Itálii. Místo hráče druholigového anglického Watfordu byl do národního týmu dodatečně nominován Tomáš Pekhart z Norimberku.

Nažhavený Pekhart v Norimberku věří v jarní restart

Rozpačitou podzimní část sezony, v níž v bundeslize vstřelil jediný gól a vypadl i ze základní sestavy, už hodil za hlavu. Útočník Norimberku Tomáš Pekhart, který si v klubu zvyká i na nového trenéra, jde do jarních odvet s velkou vervou. Elán mu dodala i povedená zimní příprava.

Pekhart si v přípravě poranil ruku, bundesligu prý ale stihne

Tomáš Pekhart si v přípravě Norimberku těžce pohmoždil zápěstí pravé ruky. Začátek jarní části bundesligy příští týden by mu ale utéct neměl. Informoval o tom dnes mnichovský deník Abendzeitung.

Pekhart si chválil útočnou spolupráci s Rezkem

Tomáš Pekhart svým premiérovým gólem za seniorskou reprezentaci pomohl k výhře 3:1 nad Maltou. K prolomení střeleckého trápení mu prý pomohlo i to, že trenér Michal Bílek změnil rozestavení a k Pekhartovi posunul na hrot i Jana Rezka. Jejich spolupráce byla efektivní, což oba potvrdili gólem.

Pekhart věří, že Češi zlomí střelecké trápení v úterý s Finy

Český reprezentant Tomáš Pekhart připustil, že pro něj sobotní duel světové kvalifikace v Dánsku nebyl jednoduchý. Útočník Norimberku se nedostával do hry a většinu času se bil sám na hrotu bez míče. Zatím ho ale nestraší, že národní tým ve třech posledních zápasech neskóroval.

Pekhart: Hrát v základu reprezentace? Byl by to splněný sen

V reprezentaci se pohybuje už přes dva roky, ale v sobotu jeho kariéra v národním týmu možná získá nový rozměr. Útočník Tomáš Pekhart se na začátku kvalifikace o postup na mistrovství světa může stát první volbou trenéra Michala Bílka při skládání základní jedenáctky.

Pekhart si podruhé během roku zlomil palec na ruce

Útočník Tomáš Pekhart si podruhé během letošního roku zlomil palec na levé ruce. Zranění si znovu přivodil na nedělním tréninku Norimberku. Třiadvacetiletý hráč však nezmešká středeční přípravný zápas reprezentace na Ukrajině, do něhož vyběhne se speciální karbonovou dlahou, kterou nosil celou jarní část sezony.

Pekhart chce v nové sezoně vstřelit nejméně deset gólů

Tomáš Pekhart chce v nadcházející bundesligové sezoně vstřelit nejméně deset branek. Útočník Norimberku to řekl v rozhovoru pro deník Bild. Ve své první sezoně v rudém dresu bavorského klubu se z gólu radoval devětkrát.

Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní uživatelé. Jste-li již zaregistrován, přihlašte se vyplněním svého loginu a hesla vpravo nahoře na stránce.

Registrace nového uživatele