Necid remízu na Spartě bral, urážky diváků ani mráz mu nevadily

Útočníkovi Tomáši Necidovi se sice nesplnil sen, aby při svém prvním představení s CSKA Moskva na české půdě zvítězil na hřišti pražské Sparty, ale remíza 1:1 mu náladu před odchodem na měsíční dovolenou vůbec nezkazila. Úsměv na tváři mu při utkání nesebraly ani vulgární pokřiky tvrdého jádra sparťanských fanoušků.

Necida před duelem se Spartou motivuje i sázka s Brabcem

Spartu považoval útočník Tomáš Necid vždy za svého největšího rivala, teď kanonýrovi CSKA Moskva duel v Evropské lize se "starými známými" zpestří loučení s letošním rokem. Středeční zápas má pro jednadvacetiletého fotbalistu zvláštní význam: poprvé při svém zahraničním angažmá se představí ve svém rodném městě.

Necid je rád, že zakončí sezonu v Praze. Chce se ukázat

Výbornou střeleckou formu chytil na konci sezony Tomáš Necid z CSKA Moskva. Ve čtvrtek dvěma góly pomohl ruskému celku v Evropské lize porazit Lausanne 5:1 a posunul se mezi nejlepší střelce soutěže. S pěti trefami se dělí s Arťomem Milevským a sparťanem Bonym Wilfriedem.

Čechům se v Premier Lize dařilo

Letošní ročník Premier Ligy měl opět početné české zastoupení, do soutěžního utkání jich zasáhlo hned deset. Kdo měl více čí méně úspěšnou sezonu? Eurofotbal.cz Vám přináší souhrnné hodnocení našich krajánků v Rusku.

Bílek nasadí proti Dánům od začátku na hrot útoku Necida

Trenér Michal Bílek plánuje, že do středečního přípravného duelu v Dánsku nasadí od začátku pětičlennou zálohu a jediného hrotového útočníka Tomáše Necida. V posledním zápase národního týmu v tomto roce chce na hřiště poslat všechny nominované hráče s výjimkou náhradního brankáře Jana Laštůvky.

Necid po dvou gólech: Hrdinou nejsem já, ale Honda

Český fotbalista Tomáš Necid se dvěma góly zasloužil o to, že CSKA Moskva má již po čtyřech zápasech jistý postup ze skupiny Evropské ligy. Sám však odmítá, že při čtvrteční výhře 3:1 nad Palermem byl hlavní hvězdou. Oslavovat podle něj zaslouží japonský záložník Honda, který svým gólem nasměroval CSKA za obratem.

Necid a Kadlec jsou mezi stovkou talentů světového fotbalu

Čeští útočníci Tomáš Necid z CSKA Moskva a Václav Kadlec ze Sparty Praha patří podle španělského magazínu Don Balon k největším talentům světového fotbalu.

Reprezentanti byli rádi, že se přes skotský "beton" prosadili

Unavení, ale šťastní byli po vítězném utkání se Skotskem čeští reprezentanti, kteří včera gólem Romana Hubníka vydřeli první body v boji o mistrovství Evropy 2012. Shodli se, že čekali od soupeře obrannou taktiku, ale s tak zataženou defenzivou sami nepočítali.

Necid si z Moskvy přivezl pohodu, i když v Rusku moc nehrává

Na góly Tomáše Necida se česká reprezentace v poslední době může spolehnout. Jednadvacetiletý útočník CSKA Moskva v tom chce pokračovat, přestože v ruském klubu momentálně moc nehrává.

Sparťanům se skupina v Evropské lize líbí, favoritem je prý CSKA

Fotbalistům Sparty se líbí, že se dostali do atraktivní základní skupiny Evropské ligy, kde se popasují s CSKA Moskva, Palermem a Lausanne. Jasným favoritem ve skupině je podle nich CSKA s Tomášem Necidem. Bývalý slávista Necid se zase těší, že si zahraje doma proti někdejším velkým rivalům ze Sparty, kde má ale i hodně kamarádů.

Česká kolonie v Rusku, kdo je kdo?

Velké peníze a neustále rostoucí kvalita ruské nejvyšší soutěže láká na východ stále více českých fotbalistů. Šest týdnů před začátkem ligy je na soupiskách ruských mužstev dohromady jedenáct Čechů. V abecedním pořadí představujeme všechny zástupce české kopané a jejich vyhlídky pro nadcházející sezonu.

03.02.2010 Aktuality 193 komentářů
Zaujalo nás

Necida těší, že si postupem v LM vynahradil zklamání z ruské ligy

Na konci listopadu útočník Tomáš Necid smutnil, když se jeho CSKA Moskva po skončení ruské ligy krčil až na pátém místě. V úterý večer ale před odchodem na zimní dovolenou jeden předčasný a milý dárek dostal: ruský klub vyhrál na hřišti Besiktase Istanbul a poprvé v historii postoupil do vyřazovací fáze Ligy mistrů.

Necid je nejlepším střelcem reprezentace, ale mazákem se necítí

Ve dvaceti letech je útočník Tomáš Necid s deseti starty třetím nejzkušenějším hráčem české reprezentace na turnaji čtyř zemí ve Spojených arabských emirátech a díky pěti přesným zásahům i nejlepším současným kanonýrem. Zároveň je stále i nejmladším hráčem ve výběru trenéra Michala Bílka.

Necid je v nominaci na cenu pro nejlepšího fotbalistu do 21 let

Český reprezentant Tomáš Necid se uchází o cenu pro nejlepšího fotbalistu Evropy do 21 let. Deník Tuttosport zařadil útočníka CSKA Moskva mezi 40 hráčů nominovaných na prestižní ocenění Zlatý chlapec. To v minulosti získali například Sergio Agüero, Cesc Fábregas, Wayne Rooney nebo Lionel Messi.

Necid: Nemá cenu házet vinu na Slováky, zkazili jsme si to sami

Prohra Slovenska na domácí půdě se Slovinskem sice v podstatě sebrala českým fotbalistům šanci na postup na mistrovství světa, podle Tomáše Necida však není třeba házet vinu na Slováky. Čeští reprezentanti si prý sami zavřeli cestu na šampionát vlastními ztrátami a nyní za to jen platí daň.

Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní uživatelé. Jste-li již zaregistrován, přihlašte se vyplněním svého loginu a hesla vpravo nahoře na stránce.

Registrace nového uživatele