Necid po zabydlení v CSKA věří v lepší druhou sezonu

Tomášovi Necidovi se už pomalu otevírá prostor na hodnocení první sezony v CSKA Moskva. Dvacetiletý forvard na premiérové zahraniční štaci drží místo v užším kádru a často i v základní sestavě, za armádní klub stihl nastřílet sedm gólů a okouší i atmosféru Ligy mistrů.

Necid: Vyrovnat Kollerovu bilanci je motivace pro všechny

Reprezentace jako by v sobotním zápase světové kvalifikace na Slovensku zažila symbolické střídání "věží" na hrotu útoku. Zatímco nejlepší kanonýr v historii národního týmu Jan Koller krátce po poločase nakvašeně opustil hřiště a oznámil definitivní konec v reprezentaci, Tomáš Necid pár minut po Kollerově odchodu vtrhl na hřiště...

Necid si exhibici užil a spekulacemi o přestupu se nezneklidňuje

Den po triumfu CSKA Moskva v Ruském poháru a před úterním srazem reprezentace vyplnil útočník Tomáš Necid startem v exhibici dvou výběrů pražské Slavie. Spolu s týmem bývalých i budoucích hráčů Slavie zdolal mistrovský kádr 6:4, radost měl ale už ze samotné podstaty utkání.

Necid rozhodl o postupu CSKA, dál jde i FK Moskva

Ruský pohár zná poslední dva semifinalisty. Po Dinamu Moskva a Rubinu Kazaň dnes mezi nejlepší čtyři postoupily CSKA a FK Moskva. O postupu armádního mužstva rozhodl přesnou trefou český útočník Tomáš Necid.

Šance pro Necida, kanonýr Love je na marodce

Útočník CSKA Moskva Vágner Love si po utkání třetího kola ruské ligy proti Amkaru Perm stěžoval na bolesti v lýtkovém svalu, podrobnější vyšetření ukázalo, že zranění je vážnějšího charakteru a brazilský fotbalista si bude muset od fotbalu odpočinout přibližně tři týdny.

Necid: Takový start jsem si nepředstavoval ani ve snu

Když Tomáš Necid v lednu "rukoval" do CSKA Moskva, sebevědomě mluvil o tom, že chce o svých kanonýrských schopnostech přesvědčit i ve věhlasném armádním klubu. Devatenáctiletý talent ale ani sám nečekal, jak rychle a výrazně na sebe v novém působišti upozorní.

Zico: Necid má vynikající předpoklady

Luboš Kalouda a Tomáš Necid bojují o místo v sestavě ve hvězdami nabitém CSKA Moskva, v rozhovoru pro ruský sportovní server Sport den za dnem se k českým krajánkům vyjádřil brazilský kormidelník Zico.

Necid se už střelecky prosadil i v CSKA Moskva

Tomáš Necid už o svém střeleckém umění přesvědčil i v novém působišti CSKA Moskva. V dnešním přípravném utkání totiž zpečetil výhru ruského armádního celku 2:0 proti poslednímu týmu izraelské ligy Maccabi Ramat Gan, s nímž se CSKA utkal v rámci svého soustředění na Blízkém východě.

Necid do Moskvy s číslem 89, konkurent Janczyk CSKA opouští

Český útočník Tomáš Necid dorazil oficiálně do Moskvy a představil se ve svém novém klubu, kde si vybral dres s číslem 89. Nová čísla do nadcházející sezony si vybrali i další hráči CSKA včetně českého záložníka Luboše Kaloudy. Klub naopak opustí Necidův konkurent David Janczyk.

Necid dostal na cestu do Moskvy nové kopačky

Necidatooor táhne na Moskvu. To není název nového akčního filmu, ale mohl by se tak jmenovat začátek angažmá fotbalového útočníka Tomáše Necida v CSKA Moskva. Necid si totiž od svého sponzora firmy Adidas vysloužil podle svých střeleckých manévrů přezdívku Necidatooor, která bude zdobit jeho zbrusu nové kopačky.

Nervózní nejsem, hlavně se těším, hlásí Necid před misí v CSKA

Možná na dlouhou dobu naposledy dnes trávil čas v Praze útočník Tomáš Necid. Nejlepší kanonýr české ligy už v sobotu vyrazí plnit svoji misi do CSKA Moskva, kterému se sice upsal už loni na podzim, ale do jeho služeb se oficiálně hlásí až nyní.

Necid prošel v Moskvě prohlídkou, v lednu nastoupí do přípravy

Český fotbalista Tomáš Necid dnes absolvoval v Moskvě poslední zdravotní prohlídku a nic už nebrání tomu, aby v polovině ledna nastoupil do přípravy CSKA. ČTK to řekl hráčův agent David Nehoda.

Nedvěd vyhrál podzimní část Zlatého míče

Čtyřleté panování brankáře Petra Čecha jako krále českých fotbalistů může ukončit Pavel Nedvěd. Šestatřicetiletá hvězda Juventusu totiž po podzimní části sezony vede anketu Zlatý míč o nejlepšího fotbalistu České republiky. Má tak šanci navázat na své triumfy z let 1998, 2000, 2001, 2003 a 2004, což z něho dělá nejúspěšnějšího fotbalistu v historii ankety.

Kauza: Konec útočníků v Čechách

Přišla zima, přišel mráz, kam se, český útočníku, kam schováš?

Kaloudu s Necidem by mohl trénovat Rijkaard

Bývalý kouč nizozemské reprezentace a Barcelony Frank Rijkaard je podle ruských médií kandidátem na post trenéra fotbalistů CSKA Moskva, které v lednu posílí nejlepší střelec české ligy Tomáš Necid ze Slavie Praha. V klubu působí i český záložník Luboš Kalouda.

Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní uživatelé. Jste-li již zaregistrován, přihlašte se vyplněním svého loginu a hesla vpravo nahoře na stránce.

Registrace nového uživatele