Necid pracuje na druhém návratu, na jaře by rád hrál

Nekonečné hodiny strávené v bazénu, šlapání na rotopedu, zvedání činek v posilovně i práce s fyzioterapeuty. Útočník Tomáš Necid druhý podzim po sobě poznává, co obnáší rekonvalescence po operaci zkříženého vazu v koleně. Zranění, které je noční můrou fotbalistů, ho potkalo dvakrát během jediného roku.

Necid začal jednat s CSKA Moskva o nové smlouvě

Útočník Tomáš Necid, který se zotavuje ze druhé operace kolena v krátké době, začal jednat s CSKA Moskva o prodloužení smlouvy. Stávající kontrakt mu vyprší na konci příštího kalendářního roku a vedení už prý nabídlo Necidovi novou pětiletou smlouvu.

Necid pracuje na návratu, sám ale netuší, kdy bude moci hrát

Tomáš Necid začal s přípravou na druhý návrat po vážném zranění a operaci kolena. Český útočník ve službách CSKA Moskva je opět dlouhodobě mimo hru od letošního léta a každým dalším dnem se blíží k návratu, sám ovšem netuší, kdy k němu doopravdy dojde...

Necid je po operaci kolena, chybět bude devět měsíců

Český reprezentant Tomáš Necid se úspěšně podrobil operaci zraněného zkříženého vazu v koleně, která se konala u specialisty Ramose Cugata v Barceloně. Doba rekonvalescence útočníka CSKA Moskva se odhaduje na devět měsíců. Informoval o tom hráčův agent Jiří Müller.

Necid musí po roce znovu na operaci kolena

Tomáš Necid se musí po roce podrobit nové operaci zraněného zkříženého vazu v koleni. Ukázalo to dnešní vyšetření ve Stuttgartu. Útočníka CSKA Moskva tak znovu čeká několikaměsíční pauza. Necid byl v kádru českého národního týmu na mistrovství Evropy, do turnaje ale nezasáhl.

Necid jde proti pěti parťákům z CSKA, i proto touží Rusko porazit

Před pátečním zápasem s Ruskem na mistrovství Evropy aby se útočník Tomáš Necid pomalu bál, že si na hřišti splete strany a na rozcvičku půjde na soupeřovu polovinu. Dvaadvacetiletý kanonýr kolem sebe uvidí spoustu známých tváří, i proto má před premiérou Eura o motivaci postaráno...

Na Necida a Suchého se osobně podívá i trenér Bílek

Na české legionáře v ruské lize, útočníka CSKA Tomáše Necida a obránce Spartaku Marka Suchého, se příští týden osobně podívá i reprezentační trenér Michal Bílek. Pokud tedy obě utkání obou moskevských týmů stihne.

Byl to pro nás nešťastný zápas, uvedl Suchý

V dnešním moskevském derby mezi CSKA a Spartakem se z vítězství 2:1 radoval domácí tým, za nějž hraje i Tomáš Necid. Na straně poražených stál jeho spoluhráč z české reprezentace Marek Suchý, který litoval neproměněných příležitostí a nešťastných inkasovaných gólů.

Necid je šťastný, že po dlouhé pauze konečně naskočil do zápasu

Dlouhé čekání je minulostí, reprezentant Tomáš Necid si téměř na den přesně sedm měsíců po operaci zraněného kolena zahrál zápas. Útočník CSKA Moskva se dnes v přípravném utkání ve španělské Marbelle objevil v prvním poločase proti čínskému celku Kuang-čou.

Necid chce v lednu zpátky na hřiště a věří v účast na Euru

Český reprezentant Tomáš Necid se úspěšně zotavuje po červencové operaci předního zkříženého vazu v pravém koleně. Přestože jeho stav ještě není stoprocentní, chtěl by se už po Vánocích znovu zapojit do tréninku. Dvaadvacetiletý útočník doufá v co nejrychlejší návrat do sestavy CSKA Moskva i národního mužstva.

Necid podstoupil operaci poraněného kolena

Český reprezentant Tomáš Necid dnes odpoledne podstoupil v Barceloně operaci poraněného předního zkříženého vazu v pravém koleni. Útočník ruského CSKA Moskva ve Španělsku zůstane a bude tam přibližně tři týdny až měsíc rehabilitovat. ČTK to sdělil hráčův manažer Jiří Müller, který celý chirurgický zákrok sledoval.

Necid si přetrhl vazy v kolenu, čeká ho půlroční pauza

Tomáš Necid z CSKA Moskva si v pátečním ligovém utkání v Grozném přetrhl přední zkřížený vaz v pravém kolenu, což potvrdilo vyšetření v nemocnici. Dnes to řekl jeho manažer Jiří Müller. Český reprezentační útočník se prý do dvou týdnů podrobí operaci a čeká jej asi půlroční pauza.

Necida po návratu z Japonska ještě čeká závěr ruské ligy

Zatímco ostatní spoluhráči z reprezentace se po turnaji v Japonsku rozjedou na dovolenou, útočníka Tomáše Necida bude po návratu z Asie čekat v barvách CSKA Moskva ještě závěr jarní části ruské ligy. Nadcházející Kirin Cup bere jako příjemnou změnu a do Japonska se těší.

Netrefil míč, jak chtěl, přesto se Necid radoval v Soluni z gólu

Že ve fotbale můžete dát gól, i když netrefíte míč, jak chcete, dokázal ve čtvrtečním utkání Evropské ligy český útočník Tomáš Necid. CSKA Moskva zařídil vítězství 1:0 na stadionu PAOK Soluň střelou, která mu nesedla.

Necid remízu na Spartě bral, urážky diváků ani mráz mu nevadily

Útočníkovi Tomáši Necidovi se sice nesplnil sen, aby při svém prvním představení s CSKA Moskva na české půdě zvítězil na hřišti pražské Sparty, ale remíza 1:1 mu náladu před odchodem na měsíční dovolenou vůbec nezkazila. Úsměv na tváři mu při utkání nesebraly ani vulgární pokřiky tvrdého jádra sparťanských fanoušků.

Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní uživatelé. Jste-li již zaregistrován, přihlašte se vyplněním svého loginu a hesla vpravo nahoře na stránce.

Registrace nového uživatele