Další články

Weahovi pogratuloval k brance i Pelé

Americký útočník Timothy Weah se po svém premiérovém gólu na mistrovství světa dočkal gratulace i od brazilské fotbalové legendy Pelého. Dvaadvacetiletý syn bývalého slavného útočníka a současného prezidenta Libérie George Weaha skóroval při svém debutu na MS a pomohl USA k remíze 1:1 s Walesem. Právě na slavného Brazilce přitom Weah svou trefou navázal, Pelé byl totiž dosud posledním hráčem, který se proti Walesu na finálovém turnaji gólově prosadil.

Weah bude zkušenosti sbírat v Lille, kam přestoupil z PSG

Timothy Weah se na jaře rozehrával ve Skotsku a nyní skočí rovnýma nohama do francouzské nejvyšší soutěže. Talentovaný útočník se nebude prát o pozici v prvním týmu Paris Saint-Germain, místo toho zvolil odchod jinam a přestoupil do Lille...

Američan Weah jde z Paříže na hostování do Celticu

Americký fotbalista Timothy Weah vymění pro jarní sezonu dres francouzského klubu Paris St. Germain za barvy Celticu. Osmnáctiletý útočník doufá, že ve skotské lize bude dostávat víc příležitostí a pak se do Paříže vrátí.

Weah mladší už střílí góly za reprezentaci USA

Syn někdejšího držitele Zlatého míče a současného liberijského prezidenta George Weaha Timothy se už v 18 letech a při druhém startu za reprezentaci USA zapsal mezi střelce. Jeho gól zpečetil výhru 3:0 v pondělním přípravném utkání, ve kterém omlazený americký výběr porazil Bolívii.

Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní uživatelé. Jste-li již zaregistrován, přihlašte se vyplněním svého loginu a hesla vpravo nahoře na stránce.

Registrace nového uživatele