Weah bude zkušenosti sbírat v Lille, kam přestoupil z PSG

30.06.2019, 17:49
Aktuality
Timothy Weah se na jaře rozehrával ve Skotsku a nyní skočí rovnýma nohama do francouzské nejvyšší soutěže. Talentovaný útočník se nebude prát o pozici v prvním týmu Paris Saint-Germain, místo toho zvolil odchod jinam a přestoupil do Lille...

Stále teprve devatenáctiletý americký reprezentant včera prošel zdravotní prohlídkou a následně podepsal pětiletý kontrakt. Do hlavního města za něho má putovat devět až deset milionů eur.

"Pro můj další vývoj je LOSC tou nejlepší volbou. Jedná se o mladý a ambiciózní tým. Znám trenéra a stejně jako jeho asistenti je to velký profesionál, jehož si hráči váží. Lille loni skončilo na druhém místě a odehrálo skvělou sezonu, zahrát si Ligu mistrů samozřejmě představuje velký sen, který si budu moci splnit. V novém dresu chci dávat góly, týmu pomoci k vyhrávání zápasů a snad také trofejím," nechal se slyšet syn legendárního liberijského kanonýra George Weaha.

Mladší West si už vybojoval místo v americké reprezentaci a za PSG si dříve na své konto připsal pět startů v Ligue 1. V lednu odešel hostoval do glasgowského Celticu, jemuž k další obhajobě skotského titulu přispěl třemi zásahy.

Autor: Tomáš Pavlík / losc.fr

Komentáře (12)

Přidat komentář
smazaný uživatel

Nahrada za pepeho?? Tohle by mohl byt jeste pekny bargain. Verim mu a tesim se, ze jej uvidim v lm

Reagovat
RadekVonCZE

On je hroťák, místo Pépého má příjít prý ten Adelaide, co hrál za Arsenal

Reagovat
smazaný uživatel

Timothy je LK/ST pripadne, divim se ze po nem nesel milan, perfektne by tam sedl k polakovi

Reagovat
smazaný uživatel

v celticu hral nekolikrat i zprava co sem videl

Reagovat
Seydou Doumbia

Ono všechni ti mladí hráči PSG, kteří odchází můžou byt bargainy. Lo Celso, Weah, Nkunku a kdoví co Diaby nebo Dagba třeba.

Reagovat
Pharrell

**Moussa Diaby

Reagovat
smazaný uživatel

<3

Reagovat
smazaný uživatel

Mohl by se vrátit Payer. I ten Nkunku by se tam hodil místo Pepeho...ale něco mi říká že Pepe ještě na LM zůstane a zvýší nebo potvrdí svou cenu..

Reagovat
REPLIKATOR

Polepšil si

Reagovat
juninho8

OT: Expresne rýchlo sme našli náhrady do stredu poľa za Tanguya a Ferriho....Uvidíme ako ich dokážu Mendes a Jean Lucas zastúpiť....Ale ja som spokojný. Mendes je overená kvalita z L1 a Lucas za tie prachy to môže byť len zisk....Plus za Mendyho sa špekuluje o Dalbertovi. To by nemuselo byť tiež na zahodenie

Reagovat
Seydou Doumbia

Mendes super, Dalbert a Lucas tam je těžko říct co můžeme čekat...jinak doufám že už nikdo neodejde

Reagovat

Sledování komentářů

Chcete-li se rychle dovědět o nových komentářích k tomuto článku, přidejte si jej ke svým sledovaným. Upozornění na nové komentáře pak najdete ve svém osobním boxu Můj EuroFotbal v pravé části hlavičky webu.

Sledovat komentáře mohou pouze registrovaní uživatelé.

Nový komentář

Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní uživatelé. Jste-li již zaregistrován, přihlašte se vyplněním svého loginu a hesla vpravo nahoře na stránce. Nahlásit nelegální obsah můžete zde.

Registrace nového uživatele

Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní uživatelé. Jste-li již zaregistrován, přihlašte se vyplněním svého loginu a hesla vpravo nahoře na stránce.

Registrace nového uživatele