Gerrard se popral v baru a zatkla ho policie

Liverpool včera slavil vysoké vítězství v Newcastlu, ale následná noc neskončila dobře pro kapitána Stevena Gerrarda. Anglický záložník se údajně popral v baru v Southportu, načež ho zatkla policie.

Po Gerrardovi pojmenují dům Dubaji

Kapitán Liverpoolu Steven Gerrard bude mít vlastní věžák. V Dubaji totiž bude za 150 milionů liber (asi 4,5 miliardy korun) postaven jednadvacetipatrový dům s luxusními byty, který ponese jméno anglického reprezentanta.

Gerrarda zasáhly předměty z hlediště! UEFA vyšetřuje

UEFA bude vyšetřovat incident ze středečního utkání Ligy mistrů mezi Liverpoolem a Marseille. Kapitán domácích Reds Steven Gerrard byl zasažen dvěma kovovými předměty, hozenými ze sektoru příznivců francouzského klubu. Podle některých zpráv šlo o zapalovače, podle některých ale dokonce o náboje.

Gerrard chce zůstat navždy v Liverpoolu

Kapitán Liverpoolu Steven Gerrard uvedl, že by rád podepsal nový kontrakt, až mu skončí současná smlouva. V Liverpoolu by chtěl strávit zbytek kariéry.

Nejlepším fotbalistou podle FIFPro je Cristiano Ronaldo

Pět hráčů z Premiér League a pět z Primera División zvolili profesionálové z celého světa do své ideální jedenáctky za rok 2008. Nadvládu anglické a španělské ligy narušuje pouze záložník Kaká z italského AC Milán. Nejlepším fotbalistou uplynulého roku byl zvolen Cristiano Ronaldo z Manchesteru United.

Torres a Gerrard budou proti Manchesteru United hrát

Jednoznačným šlágrem víkendového programu anglické Premier League bude souboj Liverpoolu s Manchesterem United. Reds se proti velkému rivalovi pokusí poopravit nepříznivou bilanci z posledních let a přispět k tomu mohou i dva klíčoví hráči - po zraněních jsou na zápas připraveni Steven Gerrard a Fernando Torres...

Klíčové duo Liverpoolu zpět v tréninku

Liverpoolu se uzdravují dva klíčoví hráči sestavy. Kapitán Steven Gerrard a nejlepší střelec Fernando Torres sice stále rehabilitují kvůli svým zraněním, tento týden se ale již zapojili do tréninku...

Gerrard: Operace byla nezbytná

Steven Gerrard podstoupil tento týden operací třísel, kvůli čemuž zmešká dva reprezentační zápasy a také část rozjeté Premier League. Sám záložník Liverpoolu však potvrdil, že jiná možnost nebyla...

Gerrard musí na operaci a přijde o začátek kvalifikace MS

Liverpoolský záložník Steven Gerrard se musí podrobit operaci třísel a mimo hru bude deset až 15 dní. Osmadvacetiletý fotbalista tak zmešká zářijový úvod kvalifikace o postup na mistrovství světa. Anglii bude chybět v zápasech proti Andoře a v Chorvatsku.

Barryho si v Liverpoolu přeje i Gerrard

Nejen mnoho fanoušků Reds touží po Garethu Barrym, záložníkovi a kapitánovi Aston Villy. Teď se k možnosti jeho přesunu na Anfield Road vyjádřil i Steven Gerrard, ikona liverpoolského klubu, a to tak, že pozitivně.

Gerrard volá po zvučných posilách

Další hořkou pilulku museli spolknout fanoušci Liverpoolu, jejich tým ani letos nezaútočil na mistrovský titul a skončil až na čtvrtém místě tabulky Premier League. Reds na triumf v domácí soutěži čekají již velice dlouho a podle kapitána Stevena Gerrarda by k ukončení tohoto čekání hodně přispěly zvučné posily...

Gerrard: Odchod z Liverpoolu si ani nedokážu představit

Steven Gerrard reagoval na spekulace, podle nichž se za něho chystá milánský Inter nabídnout 25 milionů liber. Kapitán Liverpoolu na odchod z Anfield Road nemyslí a vlastně si ho ani nedokáže představit...

Zopakuje Ronaldo loňské triumfy?

Anglická hráčská fotbalová asociace oznámila jména šesti fotbalistů, kteří se ucházejí o cenu pro nejlepšího fotbalistu Premier League za sezonu 2007/2008. V nominaci pochopitelně nechybí Cristiano Ronaldo, naopak není v ní ani jeden hráč londýnské Chelsea...

Gerrard potřeboval v roce 2001 pomoc z podsvětí

Otec liverpoolské ikony Stevena Gerrarda Paul řekl, že se v minulosti obrátil na jednoho z členů liverpoolského podsvětí, aby ochránil jeho syna. Gerrardovi juniorovi prý někdo v roce 2001 vyhrožoval, že mu prostřelí nohy.

Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní uživatelé. Jste-li již zaregistrován, přihlašte se vyplněním svého loginu a hesla vpravo nahoře na stránce.

Registrace nového uživatele