Gerrard uvažuje o konci kariéry v třiatřiceti

Anglický reprezentant Steven Gerrard uvažuje o tom, že skončí s kariérou v roce 2013. V té době mu v Liverpoolu vyprší smlouva a on nechce hrát za jiný klub.

Angličtí novináři vyhlásili za fotbalistu sezony Gerrarda

Záložník Liverpoolu Steven Gerrard byl v anketě novinářů zvolen nejlepším hráčem sezony v Anglii. Předčil tak i Ryana Giggse z Manchesteru United, jenž vyhrál ocenění, které udělovala hráčská asociace PFA. Giggs se vešel společně s Waynem Rooneym alespoň do elitní trojice.

Gerrard přiznal, že uvažoval o přestupu do Chelsea

Záložník Liverpoolu Steven Gerrard přiznal, že v minulosti vážně uvažoval o přestupu do Chelsea, protože cítil, že by na Stamford Bridge měl větší šanci na dosažení vysněného titulu. Tento velký přestup byl prý na spadnutí v roce 2005.

Benitez počítá s Gerrardem proti Newcastlu

Kapitán Liverpoolu Steven Gerrard bude k dispozici už na nedělní ligové utkání proti Newcastlu. Alespoň to tvrdí manažer týmu Rafael Benitez.

Pětice z Manchesteru United v nominaci na hráče roku

Manchester United kráčí za obhajobou titulu a i tento fakt se projevil na nominaci PFA na nejlepšího hráče roku v Premier League. Mezi šesticí nominovaných je hned pět Rudých ďáblů, zbytek soutěže zastupuje pouze kapitán Liverpoolu Steven Gerrard...

Gerrard se dohodl s Liverpoolem na prodloužení smlovy

Fanoušci Liverpoolu se nemusejí obávat, že přijdou o kapitána Stevena Gerrarda. Anglický reprezentant se s aktuálně druhým týmem Premier League dohodl na prodloužení smlouvy o dva roky, v klubu tak bude vázán do léta 2013.

Gerrard: Jsem připraven smlouvu s Liverpoolem prodloužit

Steven Gerrard prozradil, že by rád prodloužil svou smlouvu v Liverpoolu. Tvrdí, že je momentálně šťastnější než kdykoliv předtím. Liverpoolu se v poslední době nevídaně daří. Sám Gerrard v posledních třech zápasech nastřílel hned šest gólů a v neděli proti Aston Ville dokonce zaznamenal hattrick.

Benitez měl k výkonu svého týmu výhrady

Po jednoznačném vítězství Liverpoolu nad Aston Villou ztrácí Reds na vedoucí Manchester United pouze jeden bod. Přestože vše nasvědčuje ideálnímu rozpoložení v týmu Gerrarda a spol., manažerovi Benitezovi stále do úplné spokojenosti něco schází.

Gerrard chce titul, ale jedině s Liverpoolem

Steven Gerrard včera unikl hrozbě vězení za události na přelomu roku, kdy ve rvačce spolu s několika přáteli zranil DJe v nočním klubu. Dnes se vyznal v rozhovoru pro Skysports, jak moc touží po tom, zvednout nad hlavu trofej pro mistra Anglie.

Gerrardovi trest za napadení nehrozí

Kapitán fotbalistů Liverpoolu Steven Gerrard nebude potrestán za napadení s ublížením na zdraví. Soud dnes osmadvacetiletého záložníka zbavil obvinění, anglickému reprezentantovi však stále hrozí trest za výtržnost a rvačku.

Zidane: Nejlepší na světě je Gerrard

Zapomeňte na Cristiana Ronalda i Lionela Messiho. Nejlepším fotbalistou na světě je liverpoolský Steven Gerrard. To není jen bezejmenný výkřik do tmy, ale názor Zinedina Zidana, člověka, který o fotbale na té nejvyšší možné úrovni něco ví.

50 nejlepších hráčů Liverpoolu

Mezi padesátkou nejlepších hráčů Liverpoolu, které vyhral deník The Times, je hned několik fotbalistů ze současného kádru Rafaela Beníteze. Nejvýše je z nich kapitán Steven Gerrard na druhém místě. Žebříček: 1. Kenny Dalglish, 2. Steven Gerrard, 3. John Barnes, 4. Graeme Souness, 5. Tommy Smith, 6. Kevin Keegan, 7. Alan Hansen, 8. Billy Liddell, 9. Jamie Carragher, 10. Roger Hunt, 11. Ian Rush, ...14. Robbie Fowler, 19. Michael Owen, 42. Jerzy Dudek, 46. Sami Hyypia, 50. Fernando Torres.

Gerrard vypovídal před soudem

Kapitán fotbalistů Liverpoolu Steven Gerrard dnes vypovídal před southportským soudem. Osmadvacetiletý anglický reprezentant je obviněn z ublížení na zdraví. Gerrard svoji vinu popírá.

Bývalý obránce Juventusu Montero se zastal Gerrarda

Bývalý obránce a "zlý muž" Juventusu Turín Paolo Montero se zastal anglického fotbalisty Stevena Gerrarda, kterému hrozí až pět let vězení za to, že v baru napadl a zranil jednoho muže.

Gerrard byl obviněn z napadení a půjde před soud

Anglický reprezentant Steven Gerrard byl obviněn z napadení a výtržnosti po incidentu v baru v noci na pondělí. Kapitán Liverpoolu byl zatčen spolu s dalšími pěti muži, z nichž dva byli rovněž obviněni, a později byl propuštěn na kauci. Soud ho čeká 23. ledna, maximálním trestem je při tomto obvinění pět let vězení.

Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní uživatelé. Jste-li již zaregistrován, přihlašte se vyplněním svého loginu a hesla vpravo nahoře na stránce.

Registrace nového uživatele